În județul Constanța pe mai multe drumuri naționale se circulă controlat, numai în convoaie conduse de autoturismele Poliției Rutiere. Este vorba de DN 22C Cernavoda- Murfatlar,  DN2A Constanța – Hârșova,  DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu,  DN 3C Ovidiu – Constanţa, DN 22A Hârșova-Saraiu, DN3 intre Constanta şi Murfatlar, iar pe același drum național de la Murfatlar la Ostrov se circulă cu restricție pentru autovehiculele mai grele de 3,5 tone.

Și pe DN 38, între localitățile Agigea – Negru a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Măsura a fost luată din cauza ninsorii și a viscolului puternic ce determină vizibilitate foarte redusă. De asemenea se menţin inchise tronsoanele de autostrăzi ce deservesc judeţul Constanta respectiv A2 si A4

Din cauza gerului năprasnic, cel puțin 25 de persoane fără adăpost au fost adunate de pe străzi de către polițiștii locali. Oamenii au fost preluați de angajații Serviciului Public de Asistență Socială, duși la Urgența Spitalului Județean Constanța, deparazitați și cazați apoi într-un adăpost special amenajat pentru astfel de cazuri. Zeci de jandarmi au fost mobilizați pentru deszăpezirea curții Heliportului SMURD pentru ca elicopterele să poată ateriza fără pericol.

Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea, Midia, Mangalia și Canalul Dunăre Marea Neagră sunt închise din cauza vântului puternic și a valurilor înalte. Noaptea trecută, zeci de turiști români care veneau, cu autocarele din Turcia au fost nevoiți să se cazeze la Burgas, drumul național fiind înzăpezit. Autoritățile din Bulgaria au reușit să îl deblocheze, autocarele și autoturismele cu turiști sunt pe drum, spre casă.