Un consilier la Camera Deputaților a fost oprit în trafic de poliție, în comuna Păulești, județul Prahova. Lucian Rădulescu a încercat să îi intimideze pe agenți cu legitimația sa, însă mişcarea nu a funcţionat. Poliţiştii au înregistrat tot incidentul, iar filmul a fost publicat pe Facebook de poliţistul Marian Godină.

Rădulescu era angajat la cabinetul deputatului PSD, Laura Fulgeanu-Moagher, care a calificat gestul său drept unul incceptabil și a decis să-l concedieze de urgență pe acesta.

„Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile.

Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, scrie deputatul PSD pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: