Conservatorii, sătui de „alianţa perdantă” cu PSD

Conservatorii, sătui de „alianţa perdantă” cu PSD

Liderii PC sunt nemulţumiţi că trebuie să-şi obţină funcţii „pe spatele” PSD.

Daniela Popa, preşedintele partidului lui Dan Voiculescu, a calificat asocierea cu PSD drept o „alianţă perdantă”, deşi în urma acestui parteneriat ea a ajuns vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, iar şeful ei - vicepreşedinte al Senatului.

„Avem oameni valoroşi şi idei bune şi este păcat că, din patru în patru ani, trebuie să apelăm la formarea alianţelor pentru promovarea oamenilor şi ideilor noastre, prin negocieri care ştiţi că sunt, de cele mai multe ori, perdante pentru noi”, a afirmat Daniela Popa, citată de Mediafax.

Piedone nu mai vrea să fie remorca PSD

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, s-a arătat nemulţumit de alianţa cu PSD şi a afirmat că Partidului Conservator i-a ajuns să fie „remorcă la căruţă”.

Realitatea arată că PC a făcut de fiecare dată „alianţe perdante”. Conservatorii au reuşit să intre de trei ori în Parlamentul României: în 2000, 2004 şi 2008.

De fiecare dată acest lucru s-a petrecut printr-o alianţă cu PSD. Tot de trei ori PC a intrat şi la guvernare, deşi scorul său nu a depăşit niciodată 2-3%.