Conservatorii, ameninţaţi cu pistolul la Giurgiu

Conservatorii, ameninţaţi cu pistolul la Giurgiu

Mai mulţi membri PC din comuna Valea Dragului din Giurgiu îl acuză pe primarul PSD din localitate că a adunat peste o sută de persoane ca să îi bată pe cei care lipesc afişele contracandidaţilor. Edilul spune însă că el a fost cel agresat verbal fără să aibă vreo vină.

Membrii Partidului Conservator spun că scandalul a pornit în timp ce lipeau afişe pe garduri. Marin Mototolea, edilul din Valea Dragului care candidează pentru un nou mandat, este acuzat de contracandidatul său că a scos pistolul pentru a-şi intimida adversarii politici.

"Au încercat să alunge participanţii la lipirea afişelor. La început am vorbit frumos dar au trecut la ameninţări cu pistolul. Între timp, în jurul lui au apărut 100 persoane cu scopul de a face scandal", susţine Dragnea Chiriţescu, reprezentantul PC.

De cealaltă parte, primarul PSD spune că simpatizanţii Partidului Conservator au fost cei care au provocat acest incident. "Eu treceam şi ei erau o caravană de pus afişe şi au început să mă înjure şi să îmi aducă injurii. Eu sunt de etnie romă. Eu eram singur şi ei 20", a declarat Marin Mototolea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii cercetează acum împrejurările în care s-a produs scandalul şi vor stabili sancţiunile care vor fi date în acest caz. În urmă cu două săptămâni, la doar şase kilometri de Valea Dragului, tot în judeţul Giurgiu a avut loc un alt scandal electral. Primarul din localitate şi mai mulţi susţinători ai săi s-au ales cu dosare penale după ce au agresat mai multe persoane.

Sursa: Realitatea (11:22)