Evenimentul Zilei > Monden > Confesiunea unei foste iubite de-a lui Guță. Cine a obligat-o să stea cu manelistul
Confesiunea unei foste iubite de-a lui Guță. Cine a obligat-o să stea cu manelistul

Confesiunea unei foste iubite de-a lui Guță. Cine a obligat-o să stea cu manelistul

O fostă iubită de-a manelistului Nicolae Guță a trecut printr-o transformare totală după ce, la scurtă vreme după despărțirea de manelist, a avut o revelație.

Manelistul Nicolae Guță a avut o relație cu Daniela Roba, bruneta focoasă din Timișoara, prin 2013. Cei doi țineau paginile ziarelor și făceau audiențele să explodeze la emisiunile mondene.

Tunsă scurt, afișând atitudine dezinvoltă, lăsând să se înțeleagă că nici un păcat nu-i este străin, Daniela Roba a intrat într-un adevărat război cu fosta soție a manelistului, Narcisa Guță. Din cauza lui Nicolae Guță, cele două făceau scandal ori de câte ori se întâlneau, prin platourile de televiziune și, mai mult, chiar au ajuns să se păruiască.

În prezent, însă, fosta iubită a lui Guță l-a descoperit pe Dumnezeu și s-a pocăit. După cum singură mărturisește, a devenit o femeie extrem de credincioasă și o familistă convinsă. Despre vremurile în care se drăgostea cu Nicolae Guță și apărea în tot felul de ținute scandaloase spune că a fost o perioadă de rătăcire, în care îl uitase pe Dumnezeu.

Ea spune că era stăpânită de Satana în relația cu Nicolae Guță și de aceea nu a putut renunța la acesta.

„Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocait Daniela Roba. Pentru ca Hristos a murit si pentru pacatele mele . Daca inainte vroiam sa pozez in persoana negativa fata de toti cei din jurul meu, nu era ca așa vroiam eu, ci era faptul ca Satana ma stapanea si eu faceam faptele lui atunci! Nu vroiam sa mai aud de biserica, rugaciuni, post si tot ce inseamnă Dumnezeu”, a scris Dana Roba într-o postare mărturisire pe rețelele de socializare.

Ea mulțumește celui care a adus-o „pe calea cea bună”, un pastor al Bisericii Penticostale, Florin Ianovici.

„Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care sa-a rugat impreună cu toata biserica Penticostala ca Dumnezeu sa ma ajute sa renunt la tot ,iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo in apa botezului i-am jurat credinta lui Dumnezeu pana la moarte”, a scris Dana Roba.

Dana Roba și-a justificat comportamentul rebel și atitudinea libertină din trecut arătând spre tatăl ei, un personaj extrem de violent, din cauza căruia a plecat de acasă. Ea a povestit că a vrut să-i în ciudă tatălui.

„Am crescut într-o familie de pocăiți, doar că un fel de pocăiți diferiți, stricți! Nu aș vrea să fie nimeni așa. Taică-miu foarte violent, el mereu îmi spunea, eu te-am făcut, eu te omor, trebuie să fii pocăită! Era brutal și nu accepta nimic, o vorbă sau vreo opunere. Atunci mi-am zis! Gata, nu vreau să mai trăiesc așa, și… normal că atunci m-am îndreptat spre viața aceea de rebelă”, a povestit Dana Roba, conform cancan.ro.

Scandalagiu umflat de poliție în centrul Timișoarei. Individul a căutat-o cu lumânarea

Avertismentul unei prezicătoare celebre. Mesaj ciudat despre noul coronavirus