Evenimentul Zilei > Actualitate > Connect-R aruncă „BOMBA”: „Trebuie să mai şi dorm!” | VIDEO
Connect-R aruncă „BOMBA”: „Trebuie să mai şi dorm!” | VIDEO

Connect-R aruncă „BOMBA”: „Trebuie să mai şi dorm!” | VIDEO

Cel care cântă hitul "Vara nu dorm", melodie pe seama căreia s-au făcut sute de glume, a declarat la un post de televiziune că somnul a devenit un lux pentru el, dar că îşi face timp să şi doarmă.

Connect-R a spus că doarme aproximativ patru ore pe noapte, pentru că muzica şi concertele nu prea îl lasă nici măcar să aţipească în această perioadă, de altfel foarte încărcată pentru majoritatea cântăreţilor din România.
"Trebuie să mai şi dorm. Scena are nevoie de mine şi eu de ea. Concertele multe au făcut ca somnul să fie un lux pentru mine şi pentru echipa mea. În medie, dorm 3 ore, maxim 4", a declarat Connect-R, pentru emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QWZ_XFdzzd4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.