Evenimentul Zilei > Actualitate > Conducerea Facultăţii de Jurnalism, despre anunţul plin de greşeli: „Nu a fost redactat de reprezentanţi FJSC”
Conducerea Facultăţii de Jurnalism, despre anunţul plin de greşeli: „Nu a fost redactat de reprezentanţi FJSC”

Conducerea Facultăţii de Jurnalism, despre anunţul plin de greşeli: „Nu a fost redactat de reprezentanţi FJSC”

Aşa-zisul anunţ plin de greşeli afişat la intarea în Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, care circulă pe reţelele de socializare, nu a fost redactat de reprezentanţii facultăţii.

Conducerea FJSC dezminte faptul că anunţul cu informaţii despre publicarea rezultatelor la admitere ar fi fost scris de către reprezentanţi ai facultăţii. Respectivul afiş conţinea mai multe greşeli gramaticale.
„Conducerea FJSC dezminţise, pe blogul oficial al facultăţii, cu o zi înainte, paternitatea anunţului. Aşa cum ştiţi, este o perioadă foarte grea, atât pentru Universitatea din Bucureşti, cât şi pentru facultate. Scandalul plagiatului şi presiunile din partea Ministerului Educaţiei se suprapun peste concursurile de admitere, nivel licenţă, master şi doctorat”, a declarat lect.univ. Raluca Radu, prodecan al Facultaţii de Jurnalism.
Facultatea de Jurnalism se numără printre unităţile de învăţământ superior cu cea mai mare căutare în rândul tinerilor. Anul acesta, concurenţa la admitere a fost de opt candidaţi pe loc.
CITIŢI ŞI:
ADMITERE LA FACULTATE. Bătaie pe locuri la Geografie şi Economie. Fizica, „Cenuşăreasa” facultăţilor 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: