Când zici masaj erotic, te gândeşti la domnişoare în lenjerie din dantelă, care se unduiesc lângă bărbaţi, în camere învăluite în mirosuri afrodisiace, totul romantic până la siropoşenie.
Într-o ţară în care femeile încă stau în spatele bărbaţilor, e greu de crezut că şi sexul frumos apelează la astfel de servicii. Doi bărbaţi cu spirit antreprenorial au simţit însă că e loc de mai mult în industrie şi au pus pe picioare afacerea secolului, acum doi ani.
Au angajat masculi arătoşi cu "pătrăţele" şi diplome recunoscute, "fini cunoscători ai psihologiei feminine", au căutat local luxos în buricul târgului şi au deschis un salon de masaj erotic pentru femei cum nu văzuse micul Paris.
Afacere cu circuit închis
Nici nu l-au inaugurat bine că salonul a fost luat cu asalt de femei, dar şi de ziarele de scandal, care au speculat rapid că serviciile de masaj ar fi doar un paravan pentru prostituţie.
Între timp, sub presiunea acuzaţiilor de proxenetism, salonul s-a închis, dar maseurii s-au reintegrat rapid pe piaţa muncii. Şi-au deschis saloane "de apartament", însă cel mai bine le pică deplasările la domiciliul clientei sau la hotel. Îşi fac reclamă la mica publicitate, prin blogul personal sau cu circuit închis, din gură în gură. Încet, încet, femeile au prins gustul masajului şi amatoarele sunt din toate categoriile: şi tinerele, şi trecute de a doua tinereţe, şi silfide, şi mai plinuţe. Le leagă însă ceva: lipsa inhibiţiilor.
A găsit ce alţi bărbaţi caută o viaţă
Costin n-are concurenţă la malul mării. Tehnicianul de 34 de ani din Constanţa spune că a deprins în timp "tehnici senzaţionale de masaj erotic cu finalizare", pe care le foloseşte pentru a ajuta "doamnele şi domnişoarele care vor să-şi descopere punctele erogene" sau care se simt neglijate.
Cervicala, cheia unei plăceri rare
Nu e un pachet de muşchi, dar spune că e "o prezenţă agreabilă şi o companie plăcută, chiar deosebită în unele cazuri". Prima condiţie pe care o pune doamnelor e să lase inhibiţiile deoparte, deşi "graţie atitudinii mele degajate, timiditatea va fi uitată".
Deocamdată nu are un salon amenajat, aşa că servicii de masaj oferă doar în intimitatea căminului clientelor sau la hotel. O şedinţă durează o oră şi costă 80 de lei. Prima e la jumătate de preţ! "În prima parte a acestei ore, veţi fi răsfăţată cu un masaj de relaxare şi presopunctură la care voi folosi un ulei aromat creat de mine din ingrediente secrete, special făcut pentru stimulare sexuală. Pentru un final fericit e important ca toţi muşchii să fie masaţi, în special cei din zona cervicală", subliniază maseurul.
În continuare, terapeutul promite "artificii pe tavan". "După aproximativ 30-40 de minute începe masajul senzorial prin care se stabileşte o legătură de încredere. Abia în ultima parte are loc stimularea punctului G şi se finalizează cu ejaculare. Nu multe femei au parte de o asemnea experienţă".
Visul oricărei femei
Orgasmul declanşat prin stimularea punctului G este cunoscut sub această denumire. "Este însoţit, de cele mai multe ori, de senzaţia de urină. Substanţa eliminată nu este urină, deşi se elimină prin uretră", intră în chestiuni de anatomie maseurul. Dincolo de explicaţiile aparent deocheate, Costin exclude din start prostituţia. "Un eventual serviciu de masaj erotic şi de companie nu poate în niciun caz urmat de o posibilă relaţie bazată pe sex şi nu face parte din serviciile oferite. Este nevoie de mult bunsimţ, afecţiune şi inteligenţă să-ţi placă să oferi plăcere fără să primeşti nimic în schimb decât recunoştinţă", e profund terapeutul.
Ce au în comun apometrele cu femeile
Pe piaţa serviciilor care "vând" plăcere şi-a făcut loc şi o firmă de reparat instalaţii şi montat apometre. Există un singur număr de telefon la care suni şi dacă vrei să să chemi pe cineva să-ţi repare ţeava spartă, şi dacă vrei să faci o programare pentru o şedinţă de masaj. "Suntem o firmă veche şi normal că în timp ne-am dezvoltat şi alte servicii", spune unul dintre cei trei parteneri care devine evaziv atunci când e întrebat dacă cei care montează apometre sunt şi băieţii cu mâini fermecate.
De regulă, şedinţele de masaj, la fel ca şi reparaţiile, se fac la domiciliul clientei. Rareori femeile preferă să vină la sediul din Griviţei, care nu e amenajat chiar după standarde de lux. Calitatea serviciilor se vrea a fi însă ireproşabilă. "Suntem trei maseuri experimentaţi, cu diplome recunoscute. O şedinţă de masaj de o oră costă 200-250 de lei, însă dacă e inclus şi duşul, costă 300 de lei", e scurt şi la obiect reprezentantul firmei. Serviciile sexuale "nu sunt deocamdată incluse". "După program mai vorbim", lasă se se înţeleagă că e loc şi de plăceri interzise.

"Dacă facem totul din prima, nu are farmec"

Marius Constantinescu, 29 de ani, e "tehnician maseur" cu diplomă şi nutriţionist, nu uită să menţioneze. Înainte să intre în detalii despre masajul propriu-zis, te invită să intri pe site-ul lui, unde promovează terapii cu biorezonanţă şi produse pe bază de aloe vera. De câţiva ani, lucrează full-time în domeniul hotelier, aşa că masaj mai face doar în weekend. E totuşi "un hobby" la care nu vrea să renunţe pentru a nu-şi ieşi din mână.
Vin femei până în 50 de ani, şi mai plinuţe, şi mai lucrate
Marius face masaj doar la domiciliul clientei sau la hotelurile din Bucureşti sau din apropiere. O şedinţă durează o oră şi jumătate şi se poate întinde şi pe două ore, "în funcţie de atmosferă". Costă 100 de lei negociabil, însă primele două întâlniri sunt gratuite. Există totuşi o "chichiţă", pentru că femeile nu primesc "totul" deodată.
"În prima şedinţă se face masaj de relaxare, pe spate, ca un fel de preludiu. Dacă fac din prima masaj, nu mai are farmec. După aceea, se trece la masaj în zona intimă, care este cu finalizare până la superorgasm… prin masaj", spune tehnicianul, care recunoaşte că ar mai fi o variantă. "Da, a fost şi sex, dacă a vrut clienta. Dar nu iau bani dacă e cu sex. Masajul e gratuit, pentru că nu sunt gigolo de apartament", trasează limitele Marius.
Aşa se face că s-a întâmplat să mai aibă şi "afinităţi" pentru anumite fete, dar spune că nu îşi selectează clientela după înfăţişare. "Vin femei până la 50 şi ceva de ani, dar şi de 17, 18 ani. Şi mai plinuţe, dar şi fete care merg la fitness. Nu sunt timide deloc", înlătură îndoielile.
Maseurul e sincer. Recunoaşte că are o relaţie serioasă şi locuieşte cu prietena lui, care ştie cu ce se ocupă. Nu precizează însă până la ce punct. "Sâmbătă dimineaţă mai vorbim pe mess şi stabilim ora. Vin cu metroul", pune rapid la punct detaliile întâlnirii.