Conform unui comunicat de presă, decizia a fost luată de managementul artistului şi comunicată organizatorilor cu doar câteva zile înainte de susţinerea spectacolului.

“Regretăm faptul că, din motive care nu au ţinut de voinţa noastră, managementul artistului Vitas a hotărât să renunţe la spectacolul din 7 aprilie, de la Bucureşti. Ştim cu câtă nerăbdare era aşteptat de fanii din România şi ne pare rău că această decizie a survenit cu doar câteva zile înainte de concert”, au declarat organizatorii show-ului.

Cei care au achiziţionat bilete la spectacolul anulat al lui Vitas vor putea primi înapoi contravaloarea acestora într-un interval de timp stabilit. “Toate persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul pe care Vitas urma să-l susţină pe 7 aprilie, la Sala Palatului, şi care a fost anulat de managementul artistului, vor putea primi contravaloarea acestora începând din data de 5 aprilie 2016 şi până pe data de 5 aprilie 2017, de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate”, au mai declarat reprezentanţii Vreau Bilet.