Compozitorul Mihai Alexandru, despre Eurovision: Știam că o să câștige Mandinga

Compozitorul Mihai Alexandru, despre Eurovision: Știam că o să câștige Mandinga

În timpul competiției de aseară, cu două ore înainte de anunțarea câștigătorului finalei Eurovision România, compozitorul Mihai Alexandru a spus într-un interviu pentru EVZ cine va câștiga competiția.

Printre cei care au intuit trupa Mandinga ca fiind câștigătoarea finalei Eurovision România, s-a numărat și Mihai Alexandru, unul dintre cei mai bine cotați compozitori, un veteran al Eurovisionului. Într-un interviu acordat la doar jumătate de oră după debutul concursului, compozitorul a „văzut” rezultatul și chiar i-a felicitat pe cei din trupă. La finala Eurovision România de aseară, Mihai Alexandru a participat cu piesa "Time is on my side", interpretată de Raluca Ocneanu. EVZ: Cum ți se pare concursul? Mihai Alexandru: Mi se pare bun, pentru că sunt piese foarte frumoase. Unele sunt mai puțin atractive față de cum au fost pe disc, pentru că nu pot duce soliștii. Dar organizare e bună, piesele de toate genurile. Știu că o să câștige Mandinga. Poate e cea mai bună soluție, nu știu. În ceea ce mă privește pe mine eu îmi doresc să mă clasez cât mai bine și să-mi promovez solistul.

De ce spui că o să câștige Mandinga? Sunt cel mai vechi în Eurovision, am fost la peste 10 finale și am văzut mult. Știu ce trebuie să meargă la Eurovision și să ne reprezinte.

Ai putea să spui rețeta? Oamenii trebuie să vadă „ursul”. Trebuie să vadă show, să vadă piesă, să vadă bucurie... Piesa mea este foarte frumoasă, nu trebuie să o laud eu, dar mă aștept ca la notorietatea pe care o are Mandinga să câștige. Ei au piesa pe radio de atâta timp și au milioane de vizualizări pe youtube. E normal să-i voteze lumea.

Ne puteți urmări și pe Google News

A sesizat vreo neregulă în selectarea pieselor? Singurul lucru în neregulă este că am fost nevoiți să facem totul prea repede. Nici nu avem parte de promovarea pe care o aveam în fiecare an. Noi trebuie să ne promovăm piesele și soliștii. 

Vei mai participa la Eurovision? De câte ori să poate voi mai participa. CITIȚI ȘI:

  • Mandinga a câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2012