Evenimentul Zilei > Actualitate > Comparație între iPhone 4S și Galaxy S3
Comparație între iPhone 4S și Galaxy S3

Comparație între iPhone 4S și Galaxy S3

Noul smartphone Galaxy SIII a lăsat în urmă iPhone. Puse față în față, între cele două e o diferență foarte mare, mai ales în ceea ce privește configurația hardware

Display-ul noului Galaxy SIII este de tip HD Super Amoled și are 4,8 inci. Potrivit unui studiu realizat recent printre posesorii de smartphone utilizatorii își doresc telefoane care să aibă ecrane mai mari de 4 inci. Cel mai recent model al Apple, locul 2 mondial în această industrie, iPhone 4S, are doar 3,5 inci. 
Camera noului Galaxy este de 8 megapixeli. Are o opțiune specială prin care poate face trei cadre pe secundă. Încă un avantaj este că după ce faci fotografia nu-ți mai apare imediat pe display și poți faci oricât de multe fotografii vrei una după alta. De asemenea, are și un soft de recunoaștere facială, care va pune automat tag-uri fotografiilor tale. Astfel, pe baza acestor identificări, poți să le trimiți pe mail sau în mesaj persoanei respective care apare în poze sau să le urci imediat pe rețelele de socializare online.
De data aceasta, pentru noul smartphone, cei de la Samsung au fost mult mai atenți și la accesorii. Galaxy SIII va avea un mp3 player special şi un adaptor prin care poţi transmite wireless spre televizor, conţinut video de pe smartphone. În plus, S3 se va putea alimenta wireless, existând un accesoriu special pentru acest lucru. 
Din primele informați, Samsung Galaxy S3 va apărea pe data de 29 mai și în România și va costa în jur de 2.700 de lei fără abonament. Orange ar putea fi primul operator care îl va pune în ofertă.

COMPARAȚIE


<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oxiR5aczVu8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>