Evenimentul Zilei > Actualitate > Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?
Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?

Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?

Conform ultimelor dezvăluiri din interiorul clanului Duduianu, moartea lui Emi Pian nu va rămâne nepedepsită.

Primul vizat este Ciprian Napi (Richard Emanuel Gheorghe pe numele real) principalul suspect în dosarul uciderii lui Emi Pian.

Totuşi, şefii clanului Duduianu au informaţii că în spatele lui Ciprian Napi s-ar afla de fapt o amplă operaţiune de lichidare a lui Emi Pian.

În acest context, este de aşteptat ca răzbunarea sângeroasă să vizeze mai mulţi rivali din clanurile interlope ce luptă pentru a prelua controlul în Bucureşti.

„Familia temutului lider de clan ar vrea cu orice preț răzbunare. Adevăratul șef al Duduienilor, seniorul Nicolae, ar fi plănuit totul în cel mai mic detaliu, cu toate că se află în spatele gratiilor.

(…) În clanul ce are cartierul general în Rahova se vorbește tot mai des de răzbunare.

Conform unor surse din anturajul Duduienilor, la priveghi, interlopii ar fi decis ca seniorul să rezolve cazul din pușcărie.

Din câte se pare, adevăratul lider al Duduienilor ar intenționa să-i execute pe cei din clanul Rinu în următoarea perioadă.

În familia răposatului Emi Pian s-ar fi discutat de angajarea a 5-6 băieți care să rezolve treaba murdară, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele”, arată cancan.ro.

Ciprian Napi a fost arestat preventiv pentru 30 zile şi este principalul suspect în dosarul uciderii lui Emi Pian, dar fratele răposatului susţine că adevărul e altul.

Elvis Pian a declarat că fratele lui a fost omorât după ce mai mulți lideri interlopi au decis să-l lichideze pe Emi Pian ( Florin Mototolea pe numele adevărat):

„Faptul că a fost arestat băiatul acela (n.r. – Ciprian Napi) reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer…

Crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă… «Trebuie să-l executăm pe Emi…» A dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit.”

Emi Pian a fost înmormântat duminică, după 4 zile de priveghi. El a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi (4 august), în cartierul Crângasi, Sectorul 6.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani (Ciprian Napi), ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în dosarul instrumentat de procurori.


Acum e clar: va fi război! Ce făcea clanul Rinu când Emi Pian era băgat în groapă?

Moartea lui Emi Pian. O minciună! Totul a fost o minciună. Apare liderul Duduienilor


foto simbol

sursa: cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: