Coliziune violentă între două tiruri pe Autostradă. O victimă încarcerată

Coliziune violentă între două tiruri pe Autostradă. O victimă încarcerată

O persoană a fost rănită și a rămas încarcerată, pe Autostrada A4, la kilometrul 17, în urma coliziunii dintre două tiruri. Traficul este blocat pentru descarcerarea victimei și acordarea de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, la kilometrul 17 al Autostrăzii A4, pe sensul dinspre Agigea spre Ovidiu. Două tiruri, care circulau pe aceeași bandă, venind dinspre portul Constanța încărcate cu fier beton, respectiv filtre industriale, au colizionat, pe fondul vitezei și nepăstrării distanței regulamentare. În urma impactului violent, șoferul celui de al doilea tir a rămas încarcerată în cabina autovehiculului, fiind conștient.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fața locului au fost trimise două ambulanțe precum și un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea. Victima va fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Și Centrul Infotrafic din IGPR informează că în județul Constanța a avut loc o coliziune față-spate între două ansambluri auto, produsă pe Autostrada A4, pe sensul Agigea către Ovidiu, la kilometrul 17. O persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul rutier este blocat pentru a permite intervenția medicală și pentru cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.