Colivă de fițe! Chef Scărlătescu și bucătăria funebră. Cât costă o porție

Chef Cătălin Scărlătescu este renumit pentru preparatele și deserturile sale niciodată banale, drept pentru care are o rețetă proprie inclusiv pentru cel mai iubit desert al românilor coliva, cu care are, vorba aceea, o relație deschisă, lipsită de prejudecăți.

Și-a uimit întotdeauna admiratorii cu multă imaginație în rețetele preparatelor sale ingenioase, care, toată lumea este de acord, au o savoare mereu surprinzătoare. Ca dovadă că nu are prejudecăți și este într-o relație cât se poate de armonioasă cu propriile idei gastronomice, Chef Scărlătescu are propria sa rețetă de colivă.

Desertul iubit de mai toți românii, la ocaziile speciale în general triste care necesită colivă sau pur și simplu ca un deliciu-vedetă pe masa de duminică, este comercializat de Cătălin chiar la restaurantul său. O porție generoasă de colivă preparată de Chef Cătălin Scărlătescu costă, pe site-ul bucătarului, 85.00 lei. Vorbim de un gramaj de 2 kilograme, ceea ce reprezintă un platou destul de generos de colivă.

Ca orice Chef care se respectă, Cătălin Scărlătescu a decis să nu dezvăluie ingredientele secrete pe care le folosește în rețeta sa de colivă, care face parte, desigur, din brandul propriu. Însă, pe site-ul său oficial, clienții sunt avertizați că „unele dintre produse conțin ingrediente alergene cum ar fi: gluten, ouă și produse derivate, soia și produse derivate, semințe de susan și produse derivate, crustacee, arahide și produse derivate", relatează Wowbiz.ro.

Cătălin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țara noastră, dar și un burlac foarte râvnit de doamne și domnișoare. Nu de puține ori a fost întrebat despre viața sa amoroasă, iar juratul emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 mărturisește că iubește, aviz amatoarelor, femeile independente și deștepte.  S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, acum 48 de ani, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie, cea care l-a inspirat în alegerea viitoarei profesii fiind chiar bunica lui.

Din fericire, criza pandemică nu l-a afectat foarte tare, și în calitate de antreprenor, bucătarul-vedetă a recunoscut că, anul acesta, are nevoie de oameni pentru restaurantul unde se prepară inclusiv deliciosul său desert din arpacaș.