Evenimentul Zilei > Actualitate > Colegii lui Dorin Chioţea REACŢIONEAZĂ după ce acesta a fost ÎNDEPĂRTAT DE LA REALITATEA TV: „S-a înjurat mult, dar la final OAMENII BĂTEAU PALMA, se îmbrăţişau” Reacţie de ULTIMĂ ORĂ a lui Rareş Bogdan
Colegii lui Dorin Chioţea REACŢIONEAZĂ după ce acesta a fost ÎNDEPĂRTAT DE LA REALITATEA TV: „S-a înjurat mult, dar la final OAMENII BĂTEAU PALMA, se îmbrăţişau” Reacţie de ULTIMĂ ORĂ a lui Rareş Bogdan

Colegii lui Dorin Chioţea REACŢIONEAZĂ după ce acesta a fost ÎNDEPĂRTAT DE LA REALITATEA TV: „S-a înjurat mult, dar la final OAMENII BĂTEAU PALMA, se îmbrăţişau” Reacţie de ULTIMĂ ORĂ a lui Rareş Bogdan

Colegii lui Dorin Chioţea reacţionează după ce acesta a fost îndepărtat de la Realitatea TV.

Prima zi după Ziua Naţională a debutat cu o ştire care a stârnit rumoarea în mass-media din România: Dorin Chioțea a fost scos din grila de programe de la Realitatea TV, după o postare în care a lăudat transmisia de la Parada de Ziua Națională a României făcută de Antena 3.

Directorul executiv al postului, Edward Pastia, a comentat situaţia, la fel cum au făcut şi foştii colegi ai lui Chioţea, conform Realitatea TV.

Gerhald Ernst, reporter: "Nu sunt star tv, nu sunt crainic, nu merg la evenimente mondene. Sunt un reporter. Unul dintre reporterii care a mers ieri la paradă. Am stat în rândul doi, dar sunt mândru de colegii mei. Ieri, la paradă, oamenii de la Realitatea puteau să meargă pe burtă, să spună: noi nu avem aia, nu avem HD, avem insolvenţă. Dar nu au făcut-o. Şi-au văzut de treaba lor şi au încercat să facă bine. Cu puţinul nostru. În timp ce alţii făceau albul la camere, noi încă trăgeam cabluri. S-a înjurat mult până la începutul emisiei. Dar la final, oamenii ăia care înjurau… băteau palma, se îmbrăţişau şi spuneau… bravo, am făcut-o şi pe asta. Au făcut-o ca să fie bine. Că muncesc la Realitatea, de aici îşi primesc salariul, aici îşi petrec jumătate din viaţă. Nu s-au uitat în ograda altora şi nici nu visează la cai verzi pe pereţi. Puteau de mult să plece, dar nu au făcut-o. Şi nici nu merg pe ideea: ziua trece, leafa merge, noi dormim.

Răzvan, operator de platou, îşi dona mănuşile unei colege dintr-o televiziune concurentă. Astăzi, colega spune: "Aproape că degera, dar a preferat să facă un bine. Un adevărat domn". Alex, tehnicianul de pe DSNG, şi-a tăiat mâna în timp ce se lupta cu gheaţa de pe antenă. A înjurat, dar a mers mai departe. Cei de pe car iritau printre teste peste teste. Altul renunţa la trepied şi prefera să ţină camera în mână. Erau cadre mai bune. Laurenţiu, operatorul cu care am fost eu, trăgea de mine să facem mai mult. Şi mai bine."

Bianca Oanea, EOD: "Gerhald Ernst e ultimul venit printre noi. Putea să fi venit ieri. Nu ai cum să nu observi că datorită oamenilor săi Realitatea reușește să facă lucruri minunate, chiar și așa, fără multe camere, fără HD, fără multe resurse. Cu suflet, cu dorința de a fi cel puțin egali. Nu ai cum să nu observi căldura și documentarea Ralucăi Măndoiu, dezinvoltura lui Claudiu. Nu ai nevoie de HD și car cu 10 camere ca să fii cucerit. În zilele obișnuite mă cert cu operatorii. Că parcă n-au făcut suficient. În toate zilele speciale, sunt liniștită. Vor face imposiblul, vom avea cele mai bune imagini. Nu cele mai bune camere, nu cele mai lungi cabluri. Ci cele mai bune idei, cele mai bune realizări. Pentru mine, așa a fost și ieri. Așa va fi și pe 11 decembrie. Așa va fi în fiecare zi importantă. Vor veni apoi aprecierile pentru ceilalți colegi. HD sau nu. Pentru că îmi plac oameni, reportaje sau idei. Și nu mă sfiesc să o spun. Nu mă sfiesc să spun niciodată nimic și asta e deja parte din identitatea mea 🙂 Nu m-a oprit nimeni niciodată să o fac."

Despre cele întâmplate la Realitatea TV în legătură cu producerea şi transmiterea festivităţilor de la Arcul de Triumf, Rareș Bogdan a decarat că îşi va dona salariul pe luna decembrie colegilor care și-au sacrificat ziua liberă pentru a asigura trasmisia paradei de Ziua Națională în condiții optime.