„Criminala de la metrou”, așa cum este cunoscută Magdalena Șerban, a fost adusă, ieri, la Curtea de Apel București, unde a început judecarea dosarului în apel. Femeia a atacat la instanța ierarhic superioară condamnarea pe viață pe care a primit-o la Tribunalul București, precum și daunele morale în cuantum de 60.000 de euro pe care a fost obligată să le plătească părților civile. Procesul a fost amânat pentru 25 februarie, în lipsa avocatului ales al Magdalenei Șerban.

Magistraţii au arătat că au condamnat-o la detenţie pe viaţă pe Magdalena Şerban, deoarece a avut intenţie, iar atitudinea sa de regret a fost doar aparentă.

 „În cazul inculpatei, care cu discernământ comite o faptă abominabilă (…), fără a regreta cele comise, şansele de a se obţine reintegrarea socială şi reeducarea sunt practic nule, fiind un pericol pentru semenii săi”, notează magistrații. În decembrie 2017, Magdalena Șerban a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea fiind lovită de tren, cealaltă reuşind să se salveze la timp.