Evenimentul Zilei > Justitie > Colegii de celulă ai criminalei de la metrou „fac plantoane” de frică
Colegii de celulă ai criminalei de la metrou „fac plantoane” de frică

Colegii de celulă ai criminalei de la metrou „fac plantoane” de frică

Magdalena Șerban - femeia condamnată pe viață în primă instanță, după ce a ucis o tânără aruncând-o în fața metroului - se plânge că deținuții „fac plantoane” în celulă, iar starea ei de sănătate s-a degradat de când stă după gratii.

„Criminala de la metrou”, așa cum este cunoscută Magdalena Șerban, a fost adusă, ieri, la Curtea de Apel București, unde a început judecarea dosarului în apel. Femeia a atacat la instanța ierarhic superioară condamnarea pe viață pe care a primit-o la Tribunalul București, precum și daunele morale în cuantum de 60.000 de euro pe care a fost obligată să le plătească părților civile. Procesul a fost amânat pentru 25 februarie, în lipsa avocatului ales al Magdalenei Șerban.

Magistraţii au arătat că au condamnat-o la detenţie pe viaţă pe Magdalena Şerban, deoarece a avut intenţie, iar atitudinea sa de regret a fost doar aparentă.

 „În cazul inculpatei, care cu discernământ comite o faptă abominabilă (…), fără a regreta cele comise, şansele de a se obţine reintegrarea socială şi reeducarea sunt practic nule, fiind un pericol pentru semenii săi”, notează magistrații. În decembrie 2017, Magdalena Șerban a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea fiind lovită de tren, cealaltă reuşind să se salveze la timp.