Evenimentul Zilei > Social > Colectă de cadouri pentru copii, la Muzeul Satului
Colectă de cadouri pentru copii, la Muzeul Satului

Colectă de cadouri pentru copii, la Muzeul Satului

În perioada 25 noiembrie şi 5 decembrie Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" organizează o colectă de cadouri pentru copiii…mai speciali.

 Cu bucurie pot fi oferite jucării, cărţi, mănuşi, căciuli, fulare. Cadourile primite vor fi adunate de luni până duminică, între orele 10.00 – 16.00,  la sediul muzeului din şos. Kiseleff nr. 30.  Acestea vor fi strânse şi dăruite apoi, pe 6 decembrie  în cadrul unui programul cultural cu specific de Sărbători „Moş Crăciun este acasă?”. Programul cultural  „Moş  Crăciun este acasă?” se desfășoară în perioada 5-6 decembrie. Sâmbătă, 5 decembrie şi duminică, 6 decembrie, se  vor desfășura atelierele de creaţie cu specific de Sărbători şi târgul de cadouri de Moş Nicolae. Acestea vor oferi un prilej bun pentru o vizită la muzeu, de unde puteţi cumpăra daruri pentru cei dragi, produse tradiţionale şi bio. 

Duminică, 6 decembrie,  muzeul invită la un eveniment caritabil, dedicat copiilor care provin din Centrele de plasament, la care sunteţi invitaţi să participaţi cu mic cu mare pentru a dărui o îmbrăţişare caldă, un zâmbet şi un cadou, un strop de lumină pentru sufletul celor mici. La ora 10.00, copiii sunt invitaţi la o piesă de teatru de umbre -„Legenda lui Moş Nicolae”, apoi, la ora 11.00, în Foayer „Lena Constante”, artistul plastic Rita Shapira vă invită la vernisajul expoziţiei „Păpuși. Carnaval”, urmat de Şcoala de muzică Bravissimo, care va oferi daruri muzicale, într-un moment artistic de excepţie.