Evenimentul Zilei > Politica > Trădările au ieșit la suprafață chiar după Congresul PSD. Culisele unei bătălii politice în plină desfășurare: „Sunt lași și lipsiți de scrupule!”
Trădările au ieșit la suprafață chiar după Congresul PSD. Culisele unei bătălii politice în plină desfășurare: „Sunt lași și lipsiți de scrupule!”

Trădările au ieșit la suprafață chiar după Congresul PSD. Culisele unei bătălii politice în plină desfășurare: „Sunt lași și lipsiți de scrupule!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre trădările din interiorul partidului din care face parte, declarându-se neîncrezător cu privire la viitorul formațiunii politice.

Codrin Ștefănescu a transmis, duminică, după ce a pierdut cursa din Congresul PSD, că a fost trădat de mulți colegi din partid, de mulți pe care i-a apărat și susținut, și că aceștia i-au arătat „fața oribila a ceea ce urmează” să devină PSD. Codrin Ștefănescu a subliniat că „adevărata bătălie abia începe”.

„Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut in toate aceste zile! Vreau sa le multumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ati demonstrat ca exista inca curaj si oameni de caracter. Vreau sa le multumesc si celor care m-au tradat! Mult mai multi! Oameni pe care i-am sustinut si apārat. Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Ceea ce nu voi accepta niciodatā! Il voi sustine pe Liviu Plesoianu ptr alegerile prezidentiale daca ramane consecvent ideii de a candida! Ceea ce imi doresc cu adevarat! Adevarata batalie abia incepe!”, a scris Codrin Ștefanescu pe Facebook.

Actuala conducere a PSD va trebui să aibă abilitatea de a-i împăca pe toți, și pe mulțumiți și pe nemulțumiți, a spus Codrin Ștefănescu. Acesta a candidat la funcția de secretar general, s-a bucurat de admirația colegilor, însă doar 466 de delegați l-au votat.

A rămas în sală și a felicitat învingătorii. Nu același lucru l-au făcut Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu. „Se pleacă din sală nu în echipă. Nu am putut să ţin lângă mine nici pe Şerban Nicolae, nici pe Liviu Pleşoianu, nici pe mulţi alţii. Ar fi trebuit să ieşim cu toţii pe scenă, să dăm dovadă de unitate”, a spus Codrin Ștefănescu. Fostul lider al partidului a adăugat că este dispus să continue munca în partid, dar a precizat că el nu se va schimba.