Coldplay adaugă încă un concert la București. Cererea de bilete este incredibil de mare

Coldplay adaugă încă un concert la București. Cererea de bilete este incredibil de mare Sursa: dreamstime.com

Datorită cererii foarte mari de bilete, trupa Coldplay a anunțat că va susține două concerte la București, în loc de unul, așa cum anunțase inițial.

„Datorită cererii incredibile, o a doua dată a turneului mondial Coldplay Music Of The Spheres a fost adăugată pe 13 iunie pe Arena Națională din București.  Biletele în vânzare anticipată sunt deja disponibile”, au anunțat organizatorii.

Coldplay anunțase inițial un concert în România, pe 12 iunie 2024, pe Arena Naţională.

Turneul începe la Atena, pe 8 iunie, continuă la Bucureşti, pe 12 și 13 iunie, la Budapesta pe 16 iunie, la Lyon pe 22 şi 23.

Ne puteți urmări și pe Google News

În iulie 2024 trupa va concerta la Roma, Düsseldorf şi Helsinki, iar în august la München, Viena şi Dublin.

 

Cât costă un bilet la Coldplay

Prețurile biletelor la concertele susținute de Coldplay diferă în funcție de țară.

Coldplay a susținut concerte în diverse orașe din SUA în septembrie și octombrie 2022, inclusiv Seattle, San Diego, Los Angeles, Dallas, Houston, Chicago, New York și Miami. Potrivit site-ului Ticketmaster, prețurile biletelor pentru concertele Coldplay în SUA variază între 173 și 265 de dolari, în funcție de locație și de categoria de locuri.

De exemplu, un bilet pentru concertul din Seattle are prețul de 173 de dolari, în timp ce pentru concertul din Los Angeles prețul este de 241 de dolari.

Coldplay va încânta publicul european într-un turneu care se va desfășura între iulie și august 2023, în țări precum Olanda, Germania, Franța, Italia, Spania, Irlanda și Marea Britanie. Deși prețurile la biletele pentru concertele Coldplay în Europa nu au fost încă anunțate oficial conform site-ului SeatGeek, se estimează că acestea vor fi similare cu cele din SUA. De exemplu, un bilet pentru concertul din Amsterdam s-ar putea situa în jurul valorii de 200 de euro.