Evenimentul Zilei > Actualitate > COD GALBEN de CEAŢĂ în şase judeţe. Situaţia TRAFICULUI
COD GALBEN de CEAŢĂ în şase judeţe. Situaţia TRAFICULUI

COD GALBEN de CEAŢĂ în şase judeţe. Situaţia TRAFICULUI

Pentru mai multe județe din țară, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben de ceaţă. Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române transmite că avertismentul vizează drumurile din judeţele Caraş - Severin, Alba, Sibiu, Mureş, Arad şi Hunedoara.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii normale pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, în ambele sensuri.

Pe autostrada A1 Deva– Nădlac, între kilometrii 584– 500, se semnalează ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 100 de metri iar carosabilul este uşor umed.

Pentru judeţele Caraş – Severin, Alba, Sibiu, Mureş, Arad şi Hunedoara, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben de ceaţă.

Până la ora 21.00, nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să mărească distanţa de siguranță în mers și să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.