Evenimentul Zilei > Actualitate > Cocalarii și-au dat în stambă, la Mamaia. Au agresat un polițist și au ajuns după gratii
Cocalarii și-au dat în stambă, la Mamaia. Au agresat un polițist și au ajuns după gratii

Cocalarii și-au dat în stambă, la Mamaia. Au agresat un polițist și au ajuns după gratii

Opt turiști în stare de ebrietate, din Ialomița, au devasatat o porțiunede plajă din centrul stațiunii Mamaia, au bătut un polițist care le-a pus în vedere să se potolească, fiind reținuți cu ajutorul jandarmilor și duși la audieri.

S-a întâmplat, ieri după amiază, când  polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent. Cu sticle de alcool în mână făceau gălăgie, se trânteau pe șezlonguri, le aruncau sau le deterioaru. Administratorul plajei s-a rugat de ei să se liniștească dar nu a avut spor. A suna la 112. Cocalarii devastau tot în cale. 

Un polițist constănțeran aflat în timpul liber s-a legitimat și le-a recomandat să renunțe lșa atitudinea violentă. Agresorii l-au luat însă la bătaie, apliocându-i câțiva pumni în figură. În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat opt bărbați, cu vârste între 26 ani și 58 de ani, din Ialomița. Toți au fost duși la sediul Poliției Mamaia pentru audireri.Cazul a fost prreluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța care îi cercetează pentru ultraj, agresiuni și alte violențe.