Evenimentul Zilei > Actualitate > Cocaină de zeci de mii de euro, distrusă de mistreți
Cocaină de zeci de mii de euro, distrusă de mistreți

Cocaină de zeci de mii de euro, distrusă de mistreți

O cantitate de cocaină, în valoare de aproape 20.000 de euro, ascunsă de traficanţii de droguri într-o pădure din Italia, a fost distrusă de mistreţi. Traficanţii au descoperit că drogurile îngropate într-o pădure de lângă Montepulciano (Toscana) fuseseră luate în picioare de animalele curioase.

Mistreţii au reuşit să deschidă pachetele în care se afla cocaina şi să împrăştie prin pădure o cantitate în valoare de 20. 000 de euro, informează The Independent, preluat de Agerpres. Întâmplarea a ieşit la iveală după ce poliţia a ascultat telefoanele unui grup suspectat de trafic de droguri – format dintr-un italian şi trei albanezi – şi a auzit pe unul dintre dealeri plângându-se de pierdere.

Potrivit publicaţiei italiene IL Tirreno, traficanţii vindeau circa 2 kilograme de cocaină în fiecare lună în baruri şi cluburi de noapte din zona oraşelor Arezzo şi Siena. O anchetă cu privire la activităţile grupului fusese lansată de către autorităţile italiene după uciderea unui tânăr albanez, în vârstă de 21 de ani, în mai 2019.

Se estimează că în prezent în Italia trăiesc circa două milioane de mistreţi, un număr dublu faţă de 2015, a indicat Coldiretti, cea mai mare asociaţie de fermieri din ţară, care susţine că guvernul nu a luat niciodată măsuri pentru a controla în mod corespunzător populaţia acestora.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: