Nicuşor Dan, susţinut de USR pe post de candidat independent, susţine că numai printr-o coalizarea a opoziţiei actuala admnistraţie a Capitalei poate fi înlăturată.

„61% dintre cei care votează partide non-PSD doresc ca opoziția să aibă un candidat unic. În aceste condiții Gabriela Firea se menține la un scor extrem de mare pentru performanța ei administrativă, 35%, dar candidatul opoziției are șanse mari să o învingă. Această coalizare trebuie să se bazeze pe negocieri, trebuie să se bazeze pe date științifice pe care sondajele le produc și trebuie ca acest proces de desemnare să producă cât mai puține conflicte între electoratele partidelor care sunt în momentul de față în opoziție, pentru ca și susținătorii, și votanții să se mobilizeze pentru victoria opoziției în alegerile din 2020.
Realizator: Nicuşor Dan a precizat că sondajul a fost realizat telefonic pe 1000 de persoane, în prioada 3-10 ianuarie, şi are o marjă de eroare de 3,4%”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit Radio România Actualităţi.