Evenimentul Zilei > Economie > CNADNR recunoaște că sunt probleme pe autostrada „mișcătoare”
CNADNR recunoaște că sunt probleme pe autostrada „mișcătoare”

CNADNR recunoaște că sunt probleme pe autostrada „mișcătoare”

Șefii de la drumuri au confirmat dezvăluirile EVZ. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a emis un comunicat de presă în care recunosc că au apărut fisuri, dar nu grave în opinia lor, pe tronsonul de autostradă Sibiu-Orăștie, drum inaugurat recent, și promit că ele vor fi remediate de către remedierea defectelor apărute atât în perioada de execuție a lucrărilor, cât și în perioada de garanție (4 ani), precizăm că responsabilitatea revine în totalitate antreprenorului conform prevederilor contractului”, au precizat șefii CNADNR.

Dezvăluirea EVZ Ziarul

„Evenimentul Zilei” a arătat, pe data de 17 noiembrie, faptul că autostrada deschisă în chiar ultima zi de campanie electorală, poate da emoții multor șoferi, din cauza instabilității terenurilor.

Amploarea alunecărilor poate fi văzută mai ales acum, odată cu deschiderea traficului. Înainte de cel mai mare viaduct de autostradă din România, cel de la Aciliu, un deal – prin care acum toți spun că ar fi trebuit construit tunel – a fost tăiat în două. „Mai vin bucăți, dar nu vine tot… teoretic se poate. Vom lua măsuri în permanență va fi un utilaj aici, în caz că începe să alunece, pentru evacuare”, a dat asigurări Narcis Neaga, șeful de la Drumuri. Acesta a explicat că se vor monta senzori, camere video și că zona va fi tot timpul supravegheată. Într-o zonă se simt deja valuri în asfalt.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: