Evenimentul Zilei > Economie > CNADNR: Lucrările de montare a SEPARATOARELOR de sens pe DN 1 vor începe luni
CNADNR: Lucrările de montare a SEPARATOARELOR de sens pe DN 1 vor începe luni

CNADNR: Lucrările de montare a SEPARATOARELOR de sens pe DN 1 vor începe luni

Montarea separatoarelor de sens pe DN 1 va începe luni, 30 mai, aceste lucrări desfășurându-se în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) într-un comunicat transmis Agerpres.

Acestea se vor executa pe etape (tronsoane de maxim 400 m). Conform CNADNR, lucrările de montare a parapetelor metalice tip H3 și a celor din beton de tip “New Jersey” se vor desfășura pe sectorul cuprins între Pasajul Inferior Băneasa, km 8+050 și km 12+868 situat la capătul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura București.

Acest parapete va separa sensurile de circulație și va împiedica trecerea autovehiculelor de pe o cale de circulație pe alta. Compania menționează că montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației.

“Împreună cu Poliția Rutieră am stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic. CNADNR solicită tuturor celor implicați în acest proiect să lucreze cât mai bine și rapid, astfel încât traficul să fie afectat cât mai puțin”, se spune în comunicat.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: