Editura Evenimentul si Capital

CNA, acuzat că sabotează referendumul lui Iohannis din ordinul lui Dragnea: „Îi invit pe români să-l pedepsească!”

Liviu Dragnea
Autor: | | 0 Comentarii | 250 Vizualizari

Președintele PNL, Ludovic Orban, acuză CNA de boicotare a referendumului convocat pe data de 26 mai. Acesta a explicat de ce românii trebuie să se prezinte la vot.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că CNA boicotează referendumul pe probleme de Justiție, iar vinovatul principal este liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Vom încerca să suplinim boicotul făcut de CNA și vom face o amplă campanie de informare a cetățenilor români privitor la referendum și privitor la importanța referendumului.

Reamintesc ce s-a întâmplat astăzi în CNA, ca să fie foarte clar.

În primul rând, CNA a refuzat în conformitate cu legea, să își îndeplinească obligația de a acorda timpi de antenă pe mass-media audiovizuală campaniei pentru referendum. Repet, CNA-ul, astăzi, o majoritate formată din 8 reprezentanți ai PSD, ALDE și UDMR, au votat împotriva adoptării unei decizii de acordare a timpilor de antenă pe mass-media audiovizuală pentru campania de referendum. Adică, au refuzat informarea cetățeanului român, prin intermediul mass-mediei audiovizuală privitor la referendum.

În al doilea rând, tot astăzi, CNA a refuzat difuzarea clipului președintelui României de informare a cetățenilor și de îndemn la vot ca și clip de utilitate publică, practic, a interzis președintelui României să informeze cetățenii, să-i îndemne la vot prin intermediul mass-mediei audiovizuale, adică a reintrodus cenzura împotriva președintelui și împotriva cetățenilor români, care trebuie să primească această informație pentru că este o informație de utilitate publică. Ce se întâmplă cu un referendum, care sunt întrebările la un referendum și ce consecințe are un referendum?

Al treilea lucru pe care l-au făcut, au aprobat clipul AEP în condițiile în care, noi am solicitat în mod expres difuzarea unui clip de informare pentru alegerile pentru Parlamentul European și realizarea unui clip distinct de informare a cetățenilor privitor la referendum, în care să prezinte întrebările care sunt formulate la acest referendum și celelalte informații de utilitate publică.

Este ceva fără precedent, că Dragnea este un nemernic, că Dragnea este un om care își bate joc de țara aceasta, că Dragnea a transferat nebunia lui personală și spaima de pușcărie a transformat-o într-o nebunie generalizată în țara asta, provocând conflicte absurde și profund nocive cu Uniunea Europeană și cu partenerii noștri de la nivel european, producând conflicte inimaginabile cu cetățenii, declanșând, ca infractor ce este, un război împotriva cetățenilor. Dragnea face lucrurile acestea, Dragnea își va primi pedeapsa pe 27 mai, iar faptul că este susținut de niște slugi, de niște complici, de niște indivizi care nu mai țin cont de lege, care nu mai țin cont de bunul simț și de necesitățile firești într-o societate democratică, este inacceptabil și nu trebuie să fie pedepsit numai Dragnea, trebuie să fie pedepsiți toți aceia care calcă în picioare legea și interesul public, numai pentru a-i face lui Dragnea pocinocul și numai pentru a-l ajuta pe Dragnea să rămână la putere și să-și bată joc de țara asta.

Oameni cum sunt reprezentanții CNA-ului, din partea PSD-ALDE-UDMR, trebuie sancționați și îi vom da în judecată. Căutăm bază legală în momentul de față, pentru că noi nu putem accepta ca într-o țară europeană, cum este România, care trebuie să fie democratică, care trebuie să respecte drepturi și libertăți fundamentale, niște instituții ale statului, care sunt plătite din munca oamenilor, din taxele și impozitele cetățenilor, să acționeze împotriva interesului public numai pentru a-l slugării pe nemernicul de Dragnea.

De asemenea, Dragnea își va primi pedeapsa pe 27 mai și este la latitudinea unei Instanțe de Judecată. Pedepsirea, în schimb, a tuturor complicilor din PSD, ALDE și UDMR, o putem face noi, românii, pe 26 mai. Putem să-i trimitem în lada de gunoi a istoriei pe acești indivizi care nu mai au nicio legătură cu interesul României, care se poartă ca niște trădători de neam și țară, care își bat joc de fiecare interes fundamental al României, care au slăbit dramatic și au șubrezit poziția României pe plan internațional și care calcă în picioare orice drept și libertate a cetățenilor români.

CUTREMUR in USR! LOVITURA pentru Dan Barna, chiar in fieful partidului

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI