Evenimentul Zilei > Social > Clubul Bamboo FUNCȚIONA pe PROPRIA RĂSPUNDERE
Clubul Bamboo FUNCȚIONA pe PROPRIA RĂSPUNDERE

Clubul Bamboo FUNCȚIONA pe PROPRIA RĂSPUNDERE

Primarul sectorului 2, Mugur Mihai Toader, a declarat că clubul Bamboo funcționa pe propria răspundere. ISU a anunțat că societatea a primit trei amenzi pentru probleme la instalația electrică și lipsa unei autorizații de securitate la incendiu.

"Primăria emite numai autorizația de funcționare pentru desfășurarea activităților de alimentație publică, pe care Bamboo nu o avea. Autorizația nu a fost emisă pentru că documentația este incompletă. Autorizația de siguranță la incendiu e dată de ISU. Din cîte știu au documentația făcută. Știți că s-a prorogat termenul până în 30 iunie 2017 al autorizației de funcționare. Până atunci funcționează pe proprie răspundere. Nu intră în atribuțiile noastre să emitem o astfel de autorizație", a spus Toader, la Antena 3. 

Purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, a afirmat că cei de la Bamboo au solicitat în 2009 o autorizație de securitate la incendiu și că "ulterior era obligatia proprietarului să solicite autorizația de siguranță la incendiu, lucru care nu s-a întâmplat". 

El a mai spus că societatea a primit trei amenzi în ultimii doi ani de la ISU din cauza neregulilor descoperite la instalația electrică.