Clotilde Armand, acuzată că nu poate accepta înfrângerea: „Inventează probleme care nu există”

Clotilde Armand, acuzată că nu poate accepta înfrângerea: „Inventează probleme care nu există” Ionuț Stroe o critică pe Clotilde Armand. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ionuţ Stroe a reacționat în scandalul tergiversării voturilor de la Sectorul 1 și o acuză pe Clotilde Armand că nu vrea să recunoască înfrângerea.

Ionuț Stroe o acuză pe Clotilde Armand că vrea vicierea credibilităţii rezultatelor

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, o acuză pe Clotilde Armand că „nu poate accepta că a pierdut”:

„Este inadmisibil şi sunt foarte atenţi la aceste tactici care nu au nimic democratic în ele şi sunt la limita penalului. Prin tot ceea ce face acum, Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1. Nu poate accepta că a pierdut.

Clotilde Armand a obstrucţionat şi obstrucţionează şi in aceste momente procesul electoral de centralizare şi numărare a votului la Sectorul 1”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, potrivit Realitatea Plus.

Ne puteți urmări și pe Google News

alegeri

Purtătorul de cuvânt al PNL: Haosul centralizării i se datorează lui Clotilde

Clotilde Armand tergiversează tot procesul de numărare, inventând probleme care nu există:

„Tot ce vedeţi, haosul centralizării, cu oameni care stau în caniculă, ei i se datorează. Ea este cea care, în calitate de primar, a îngreunat tot procesul prin condiţiile proaste puse la dispoziţie pentru Biroul Electoral de Sector şi spaţiile în care se desfăşoară numărătoarea.

În al doilea rând, tergiversează tot procesul de numărare, inventând probleme care nu există, contestând chiar şi semnătura propriilor reprezentanţi USR care au semnat toate procesele verbale, toate”, precizează Stroe.

Clotilde Armand

Ionuț Stroe: „Este absurd că nici un reprezentant al USR din secţii nu a făcut vreo sesizare

Liberalulmai spune că sunt contestate la grămadă zeci de procese verbale:

„Este pur şi simplu disperare că a pierdut. În acest moment, oficial, nu pe numărători paralele, deci oficial, mai sunt cred ca doar 7 secţii de verificat. Deja distanţa lui George Tuţă este de peste 650 de voturi. Asta o deranjează pe Doamna Armand: că oficial, corect, cu semnătura membrilor USR pierde, că oamenii din Sectorul 1 au votat să plece acasă.

Şi este atât de mare disperarea încât a ajuns să facă zeci de plângeri penale către preşedinţi de secţii. Vrea doar să pună la îndoială totul, pentru a distruge credibilitatea procesului electoral”, a arătat Ionuţ Stroe.

Întrebat despre renumărarea cerută de Clotilde Armand, acesta a răspuns:

„Repet ce am spus, aproape toate procesele verbale au fost deja numărate, mai sunt doar 7, diferenţa de voturi e foarte mare pentru George Tuţă. Nu vedem ce se poate schimba, dacă nici membri USR din secţii nu au contestat aceste procese verbale? Doamna Clotilde Armand încearcă se creeze condiţiile, prin sabotajul acesta, prin haosul creat, pentru a spune ca rezultatul e altul, pentru a delegitima rezultatul, adică votul oamenilor. Dacă ar fi cu adevărat motive, contestaţii, atunci Biroul Electoral ar fi cel care ar putea decide, nu noi. Dar totul este doar o maşinărie de fum şi zgomot. Sunt chestiuni inventate acum de Clotilde Armand, când vede că pierde”, a spus acesta.

Scandalul uriaș din 2020

Sî ne amintim și reacția candidatei USR după apariția imaginilor cu vânzoleala din camera în care se aflau sacii cu voturi. În prima sa intervenţie publică, Clotilde Armand, încercând să explice imaginile incredibile, a afirmat că ele nu sunt filmate în noaptea de marţi spre miercuri, în septembrie 2020. Că sunt filmate altă dată şi difuzate acum, ca să-i pună ei la îndoială victoria în alegeri. Având în vedere că persoanele care au intrat în camera interzisă purtau măşti chirurgicale pe faţă, așa cum se umbla în pandemie, era clară minciuna. Apoi a găsit alte explicații, toate la fel de credibile.

Revista presei