Anamaria Ferentz, fost componentă a trupei Demo, trăiește un coșmar în Statele Unite ale Americii, în aceste zile. SUA se confruntă cu proteste violente, iar pe străzi se duc lupte aprinse. Multe magazine au fost jefuite și cei care nu sunt implicați direct în aceste ciocniri stradale nu pot să iasă din casă. Anamaria a descris câteva dintre problemele cu care se confruntă SUA în ultimele zile.

„Nu avem voie să ieșim din casă. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața.

Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură.

Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă”, a declarat fosta cântăreață pentru „Click”. Ea s-a stabilit la Losa Angeles, în urmă cu 10 ani, și-a cumpărat o casă și lucrează la o agentie de imobiliare.

Anul trecut, Ferentz a suferit un accident serios de mașină, dar a scăpat cu viață.

Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult”, anunțase Ferentz pe Instagram.