Evenimentul Zilei > Monden > CLINICA. Sore face dezvăluiri: „Boy Boy” a fost furată din sudio
CLINICA. Sore face dezvăluiri: „Boy Boy” a fost furată din sudio

CLINICA. Sore face dezvăluiri: „Boy Boy” a fost furată din sudio

Am mobilitate mă las pe spate/Aoleu frate da’ le știu pe toate”... mai mult ca sigur recunoașteți melodia „Boy, Boy”, cu Sore și Alex Velea. Piesa, care are sute de mii de accesări pe YouTube, chiar dacă versurile scârțâie de-a binelea, are în spate o poveste interesantă.

 Sore, vedeta emisiunii Vorbește lumea, de la ProTV, a destăinuit în premieră pentru EVZ ce s-a întâmplat cu „Boy, Boy”. „A apărut pe piață din greșeală. Duetul cu Alex Velea a fost făcut în glumă, la studio. Piesa aceea nu trebuia să iasă niciodată sub această formă… și versurile sunt de așa natură…. Nu pot să spun că mă reprezintă. Noi bănuim că cineva de la studio, care nu ne-a fost prieten, a sustras-o și a difuzat-o pe Internet. Ca linie melodică avea tot ce-i trebuia. Mai lipseau versurile. Atunci când lucrezi la o piesă trebuie să faci „o linie”, așa se spune. Cânți melodia fără cuvinte, zici cu „la la la”. Am improvizat câteva versuri, ca să nu uităm linia și de aici… nu am mai apucat să și terminăm „Boy Boy”, că a fost difuzată. Nu cânt melodia în concerte, deși toată lumea mi-a spus că a fost bine primită în cluburi”, a spus Sore.

Simpatica artistă spune că nu renunță la ideea de a colabora cu Alex Velea. „Am dorit întotdeauna să fac un duet cu Alex Velea. Mi-ar fi plăcut să facem o baladă, pentru că Velea scoate rar balade și, credeți-mă, este perfect pentru acel stil. Dar urmează… Ne tot promitem”, a mai adăugat ea.

Sore a vorbit şi despre relaţia ei cu Smiley, mai ales că s-a tot bârfit că între ei ar fi ceva mai mult decât o colaborare. „Este o bârfă. Îl admir pe Smiley ca artist, producător…dar nu ca bărbat”, a spus Sore care foarte fericită alături de Mircea, prietenul ei avocat.

Emisiunea CLINICA începe din 20 august pe Music Channel. În fiecare joi, de la 13.00, sâmbătă de la 12.00 și marți de la 19.00 un program fresh, cu vedete, știri și diagnostice. Programul este un parteneriat surprinzător între Music Channel și «Evenimentul zilei». Printre primele vedete paciente în CLINICA sunt Sore și vlogerul Mihai Țăranu, alias Zmenta.