Replica lui Claudiu Manda

„Observ ca Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treaba de altfel. Vreau să-i transmit doar ca suntem în aceasta situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern, a scris europarlamentarul PSD pe social media.

Şi continuă: Lumea urăste trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-iştii, care au făcut campanie cu poza ta pe piept şi care ţi-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de tine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul…”, este replica lui Claudiu Manta după acuzaţiile aruncate pe social media  de către Victor Ponta.

Acuzaţiile lui Ponta

„Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!”, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.