Clanurile interlope terorizează Timișoara

Clanurile interlope terorizează Timișoara

Interlopii care au transformat orașul în câmp de luptă, au ajuns la spital, mutilați, în urma unei noi bătălii.

Oamenii lui Sorin Udrea s-au luat la bătaie cu rivalii lor, iar patru tienri au ajuns la spital în stare critică. Fratele luptătorului MMA Lucian Stoiți, Tudor Stoiți, a fost lovit până i-au sărit dinții din gură. El a suferit un traumatism facial complex, și va fi operat  la clinica de Chirurgie Maxilo-Facială a Spitalului Municipal Timișoara, săptămâna viitoare. A doua victimă, Ionuț Spânu a ajuns în atenția neurochirurgilor de la Spitalul Județean. Alți doi tineri, Bogdan Luca şi Claudiu Cionvică, care prezentau, pe lângă loviturile de bate și urmele unor înjunghieri, au refuzat internarea.

Incidentul a avut loc într-un local cu manele, vizavi de sediul Poliției Timiș, în complexul Dracula, cu câteva zile înainte ca dosarul grupării conduse de interlopul Sorin Udrea instrumentat de DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara. Udrea și locotenenții săi sunt acuzaţi de şantaj, contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, constituire de grup infracţional organizat, instigare la ultraj şi vătămare corporală gravă.

Poliția s-a autosesizat. ”Polițistii Serviciului de  Investigații Criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a izbucnit scandalul. Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar alte 4 au fost preluate de catre persoanlul medical pentru acordarea îngrijirilor necesare. În funcție de diagnosticul stabilit de medici, numărul de zile de îngrijiri medicale,  în  cazul celor patru persoane agresate, încadrarea juridică a faptelor se poate schimba”, transmite Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Războiul dintre clanurile interlope care terorizează Timișoara a început în martie 2013, în alt local cu manele, Lepa Brena, când Sorin Udrea a fost bătut de luptătorul MMA Lucian Stoiți. În iunie 2013, trei membri ai grupării lui Udrea şi-au răzbunat şeful, atacându-l pe fratele agresorului, Tudor Stoiţi, în barul Ibiza, și vrând să-l omoare cu o sabie pe care i-au împlântat-o în corp, până la plăsele. În continuarea incidentului, peste un an, maşina lui Marius Calafeteanu, alt membru al clanului rival, a fost ciuruită de trei gloanţe trase dintr-un pistol cu glonţ de Adrian Taloș, implicat și el în bătaia de acum. Anul acesta, clanurile au ajuns să se ia la bătaie cu cuțitele în mâini în incinta mall-ului din Timișoara.