Evenimentul Zilei > Actualitate > Clanul Duduianu revine în forţă! „O să mori tăiat!” Săgeţile au fost plantate
Clanul Duduianu revine în forţă! „O să mori tăiat!” Săgeţile au fost plantate

Clanul Duduianu revine în forţă! „O să mori tăiat!” Săgeţile au fost plantate

La câteva zile după ce şi-a înmormântat fostul lider, clanul Duduianu apare într-un scandal în care Alexandru Cumpănașu acuză că a fost ameninţat cu moartea.

Fostul candidat la Președinția României susține că este amenințat de membri ai clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian.

Alexandru Cumpănașu, cunoscut după tragicul caz al Alexandrei Măceșanu (n.r. este unchiul ei), a atras atenţia interlopilor cu mai multe declaraţii dure la adresa lor.

Cumpănaşu a susţinut că în dispariţia nepoatei sale în vara anului trecut sunt implicate şi clanurile interlope.

„Înțeleg că interlopii vor să mă taie sau să mă arunce în aer! Nu este prima dată. Clanul Duduienilor este doar unul! Sunt și eu curios, poliția se autosesizează ACUM?


L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!

Cine-i acoperă pe interlopi? Şefi din Poliţie şi politicieni, pe listă! Acuzații-bombă


La Pian a țipat unu pe YouTube împotriva lor și s-au mobilizat mai ceva ca pentru un rege! NU AM MĂ INTERLOPILOR FRICĂ DE VOI!

Voi lupta împotriva voastră cu și mai multă forță”, a fost mesajul postat de Alexandru Cumpănașu pe o reţea de socializare.

Totodată, acesta a postat o captură a unui mesaj pe care l-ar fi primit în urmă cu doar câteva zile din partea unei „săgeţi” a Duduienilor.

Înjurăturile au fost însoţite şi de o ameninţare în care lui Cumpănau i s-ar fi transmis: „o să mori tăiat în stradă sau vei sări în aer”.


Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii

El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! 


Fostul candidat la Preşedinţia României a criticat de asemenea şi imaginile cu jandarmii și poliția păzind priveghiul și apoi înmormântarea lui Emi Pian.

„Acum un an alți polițiști păzeau la ordinul unui procuror alți interlopi care o traficau pe Alexandra!

O păzeau… până când au eliminat toate urmele… să mai spun ceva! În cazul ei nu au avut elicopter, echipament de interceptare, nimic.

Au fost doar simpli paznici la poarta lui Dincă! Pentru Pian au avut de toate! I-au transformat în gardienii interlopilor – străzi închise, elicoptere, filtre – tot tacâmul pentru înmormântarea unui mare șef de stat!”


Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă


sursa: wowbiz.ro

explicaţie foto: Elvis Pian, fratele lui Emi Pian