Evenimentul Zilei > Politica > Ciutacu îl atacă pe şeful PSD: „Dragnea este ceea ce, în limbajul meu obișnuit, s-ar chema căcăcios”
Ciutacu îl atacă pe şeful PSD: „Dragnea este ceea ce, în limbajul meu obișnuit, s-ar chema căcăcios”

Ciutacu îl atacă pe şeful PSD: „Dragnea este ceea ce, în limbajul meu obișnuit, s-ar chema căcăcios”

Jurnalistul Victor Ciutacu devoalează planurile secrete ale şefului PSD, Liviu Dragnea, lansând un atac dur la adresa acestuia.

Ciutacu a analizat atacurile lui Dragnea la adresa jurnaliştilor care au fost acuzaţi că ar avea legături cu serviciile secrete.

„Dragnea este ceea ce, în limbajul meu obișnuit, s-ar chema „căcăcios”. Dat fiind, însă, că e președintele Camerei Deputaților, să-i zicem precaut, viclean, rezervat, insinuant, alunecos.

Toate la un loc sau găsiți voi alte sinonime politicoase și procedurale pentru un om care, de regulă, nu se aruncă fățiș la bătaie cu foc automat, ci lovește la punct ochit și se trage la fereală după colț.

Negociază, șuieră printre dinți, amenință voalat, păciuiește când e în avantajul lui, dar, când ajunge față-n față cu adversarul, nu dă cu târnăcopul.

Devine digerabil doar atunci când e încolțit cu adevărat. Pentru că sare peste șanț. Și o dă țărănește, din călcâi, fără să se mai agațe de aparențe inutile”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Acesta a vorbit şi despre casa jurnalistului Dan Turturică despre care Dragnea a spus că ar costa 800.000 de euro.

„Cum face acum, când îl întreabă pe Tapalagă de unde-i vin banii sau pe Turturică prin ce miracol economic s-a chivernisit de 800.000 euro să-și întemeieze hogeac. Iar tolomacii ăștia, care ani de zile au aplaudat superior scuipații pe care-i slobozea Băsescu pe vrăjmași, stau acum și se șterg de flegme. Și nu pricep ce li se întâmplă…”, a mai adăugat vedeta de la RomâniaTV.