Ciudățenii fără limite. Top 10 hobby-uri trăsnite

Ciudățenii fără limite. Top 10 hobby-uri trăsnite

Probabil mulți dintre noi avem diferite hobby-uri, așa-zise normale. Dar, există totuși oameni care au niște pasiuni mai dubioase.

 

Vă prezentăm un Top 10 de hobby-uri trăznite:

10. „Face” pe mortul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chuck Lamb s-a făcut remarcat în întreagă lume pentru pasiunea lui mai puțin obișnuită. Chuck Lamb se relaxează în timpul liber „făcând” pe mortul. Americanul susține că se distrează de minune punându-se în ipostaze grotești sau macabre, că ulterior să se lase descoperit de către cineva.

Majoritatea prietenilor lui s-au obișnuit să se trezească cu el, fie spânzurat, fie decapitat, fie călcat de mașînă. Chiar dacă la început a fost destul de dificil să facă diferența între pasiune și nebunie, toți cei care îl cunosc pe Chuck îl acceptă așa cum este .

În 2005, atunci când și-a lansat blogul, Chuck și-a înscenat moartea reușind să atragă aproximativ 32 de milioane de vizualizări din întreagă lume. Bărbatul susține că ideea hobby-ului i-a venit de când era mic, deoarece a visat întotdeauna să ajungă un actor celebru, dar nu a reușit din cauza că nu are talent. Atunci s-a gândit că singură modalitate prin care se poate face remarcat este printr-un hobby excentric. Și a reușit…!

9. Îi place să „se dea pe sticlă”

Un englez a reușit cu adevărat să îi scoată din sărite pe toți cameramanii de televiziune din Londra. Paul Yarrow, un bărbat în vârstă de 45 de ani a declarat că hobby-ul lui este să apară la televizor. Cum nu reușește să se angajeze la nicio companie de profil, a decis să se folosească de momentele în care reporterii transimt live și să se posteze de fiecare dată în cadru.

Yarrow a stabilit și un record, a apărut la 4 posturi concurente în aceiași zi de mai multe ori. Altfel, reporterii susțin că îl văd pe londonez la BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News în aceiași zi, dar în orașe diferite.

8. Donează 10 dolari persoanelor necunoscute

Reed Sandridge donează în fiecare zi câte 10 dolari persoanelor necunoscute care par să aibe nevoie de acești bani. Americanul susține că i-a venit această idee atunci când a rămas fără slujba și și-a adus aminte de ce îi spunea mama să atuci când era mic : „cele mai bune momente să dăruiești ceva din suflet sunt atunci când nici tu nu ai...” .

Reed susține că se simte minunat, iar prima zi când a oferit pe stradă 10 dolari unui necunscut a fost cea mai frumoasă zi din viață lui. De atunci totul a devenit un hobby.

Se presupune că Reed Sandridge este cel care s-a costumat în Moș Crăciun în perioada sărbătorilor și a oferit 100 de dolari persoanelor care aveau nevoie de ei.