”Gabriela Firea este total paralelă cu realitățile Bucureștiului. Din păcate nu e într-o primărie paralelă, ci într-una reală. Azi, de la 13.00, se pregătește să vină cu un nou val de promisiuni. HELOOO!?! V-a trecut 40% din mandat, n-ați făcut nimic, dar nimic și tot mai veniți cu promisiuni, doamnă primar? Aveți deja promisiuni făcute cât pentru 10 mandate, apucați-vă de acelea. Știți, mandatul este acea perioadă dintre campaniile electorale. Nu trebuie să produceți știri, ci rezultate. La știri sunteți prima, la rezultate ultima!

Acum nu mai face un spital, face TREI! Costul unui spital, in funcție de dimensiuni și specific, poate fi între 150 mil euro și 1 miliard de euro. Spitalul promis de PSD în campanie era de 1 miliard, acesta este tot bugetul orașului pe un an! Bucureștiul n-are capacitatea financiară pentru a începe trei spitale odată, (ca sa nu termine niciunul) asta e o minicună gogonată. Sau doar iresponsabilitate.

În 40% din mandat n-a fost în stare să consolideze O SINGURĂ CLĂDIRE cu risc seismic și acum vine cu TREI SPITALE noi? Puteți crede așa ceva? Și dacă zice că va face orice pentru acel spital metropolitan… nu trebuie să facă orice! Trebuie doar un simplu studiu de trafic/tranzit și să găsim cea mai bună locație. Dați mai departe… ca să se știe”, scrie Ciprian Ciucu.