Evenimentul Zilei > Politica > Ciprian Ciucu: „NU s-a votat dacă facem un SPITAL nou”
Ciprian Ciucu: „NU s-a votat dacă facem un SPITAL nou”

Ciprian Ciucu: „NU s-a votat dacă facem un SPITAL nou”

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, a scris pe pagina personală de Facebook despre ce s-a vorbit miercuri în şedinţa consilierilor municipali.

Ciucu a spus că „azi nu s-a votat dacă să facem un nou mare spital în Bucureşti”.

Gabrielea Firea, primarul Capitalei, a vorbit despre iniţiativa prin care vrea să construiască un spital metropolitan în zona Pipera.

„Inițiativa pe care doresc s-o prezint bucureștenilor, precum și cetățenilor din zona metropolitană, și anume demararea procedurilor celor care sunt incipiente pentru construirea unui spital metropolitan pentru București și zona limitrofă. Avem în administrare 19 spitale dar multe dintre secțiile lor sunt supra aglomerate. De asemenea, e nevoei de alte secțiiclinice noi. Am identificat o suprafață de teren pe care dorim s-o cerem de la Guvern”, a declarat Gabriela Firea.

„Azi s-a votat doar dacă Primăria preia un teren si imobil în care să se facă, eventual, spitalul. Atât şi nimic mai mult. Am votat împotriva soluției de a-l plasa într-o zonă aglomerată, în Pipera, lângă Voluntari”, a scris Ciucu pe pagina de Facebook.

„Mai mult nu ştiu ce să vă zic, nu există vreo analiză făcută de Primărie, nu există vreun proiect clar, nu există buget. Apare doar undeva cifra de 2000 de paturi”, a mai precizat vicepreședintele PNL București.