Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu intermediază locuri de muncă. Pe cine vrea să scoată din șomaj
Ciolacu intermediază locuri de muncă. Pe cine vrea să scoată din șomaj

Ciolacu intermediază locuri de muncă. Pe cine vrea să scoată din șomaj

Actuala conducere interimară a PSD dorește să o ajute pe Viorica Dăncilă, fostul premier și lider al partidului, să-și caute un loc de muncă. Declarația a fost făcută de președintele interimar, Marcel Ciolacu, după ce Viorica Dăncilă s-a plâns că a rămas fără serviciu, după ce a pierdut șefia PSD.

Marcel Ciolacu a afirmat că Viorica Dăncilă nu a apelat la el pentru ajutor, dar că vor avea o discuție pe această temă.

„Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a afirmat liderul interimar al PSD.

Viorica Dăncilă a spus, zilele trecute, că nu a decis ce va face în continuare, precizând că a avut mai multe oferte pentru locuri de muncă, dar că nu a ales niciuna. Ea a afirmat că nu va candida pentru nici o funcție de conducere în PSD și că se va concentra pe activitatea organizației de femei.  Viorica Dăncilă a precizat că va candida doar pentru poziția de lider al Organizației de femei a PSD, pe care a deținut-o și în trecut.