Liderul social-democrat spune că a solicitat PNL-ului și președintelui Klaus Iohannis ca toate partidele să se așeze la masă și să vadă ce soluții pot fi găsite pentru a stabili cele mai bune soluții pentru contracararea extinderii virusului.

Cât despre alegeri, în acestă situație, Ciolacu este foarte categoric.

„Noi am fost foarte clari. Am prezentat părerea specialiștilor, care este fără dubii. Prioritatea este această criză. Sănătatea, înaintea celorlalte probleme, alegeri, scoli, economie.

Există o dispută că în rândul PSD sunt cei mai buni specialisti, Rafila și Streinu Cercel. Acuma nu mai sunt consultați. Am făcut apel către PNL. Venim cu specialiștii noștri, veniți și voi cu ai voștri.

Nu e problemă ziua votului, ci campania electorală în întregul său. PNL are o prioritate, poporul român are alta. Specialiștii noștri nu recomandă o campanie electorală. Care este miza acestor alegeri? Președintele ar trebui să aibă capacitatea să vedem care sunt prioritățile și pe urmă să vorbim de alegeri”, a comentat șeful social-democraților.

PNL acuzat de furt. I-a promis postul de Guvernator al Deltei

„Au furat un membru al PSD pe care noi l-am și exclus. Au blocat activitatea Senatului ca să nu nu se stabilească de către parlament data alegerilor. În acest moment nu funcționează Senatul. Nu putem bloca Parlamentul pentru un meschin interes, al alegerilor.

Pe respectivul (n.r. Ion Ganea) l-am scos de pe listă fiind colaborator al securității. Acum PNL cică i-a promis postul de Guvernator al Deltei. Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general, turnator al securității, venit din PMP”, a mai spus liderul PSD.

„Până în alegeri sunt convins că vom ajunge la 8-10 mii de infectați pe zi. Cifrele se vor rostogoli și noi intrăm în campania electorală.

Pai noi uităm ce au făcut în stare de Urgență. Dosarul Unifarm este în instanță.

La președintele României constat manifestări bipolare. Azi spune ceva, mâine altceva. Dacă nu facem prevenție și lăsăm lucrurile să continue ce credeți că se va întâmpla”, a conchis Ciolacu la Antena 3.