Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu a recunoscut tot. Cu cine a vorbit pe WhatsApp
Ciolacu a recunoscut tot. Cu cine a vorbit pe WhatsApp

Ciolacu a recunoscut tot. Cu cine a vorbit pe WhatsApp

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a recunoscut că a avut o discuţie pe WhatsApp cu două persoane importante.

Marcel Ciolacu a confirmat că a avut o convorbire pe WhatsApp cu Remus Pricopie, propunerea PSD și Pro România pentru postul de premier, şi Corina Creţu. Discuţia a fost şi pentru o întâlnire care va avea loc joi la sediul partidului.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă „dl. Pricopie a primit girul mai multor colegi decât doamna Creţu”, preşedintele PSD a răspuns:” Dacă am luat această decizie, da. Urmează să ne consultăm şi vedem ce avansăm mai departe. Iar la Cotroceni voi fi însoţit de Paul Stănescu, de Titus Corlăţean, Claudiu Manda şi de doamna Gabriela Firea”.

Mai mult, preşedintele interimar al PSD a confirmat ca au un plan cu Pro România pe care urmează să-l discute joi. Legat de UDMR, a spus că au avut o înţelegere strict pe această moţiune, nu va mai exista altă colaborare.

Ciolacu a spus că este ferm convins de faptul că preşedintele Iohannis va respecta Constituţia şi, dacă se va întâmpla altfel, se va intra în altă logică (…) În schimb,  a spus clar că este exclusă varianta suspendării preşedintelui.