Cioacă, apărat de jandarmi

Cioacă, apărat de jandarmi

Poliţistul Cristian Cioacă a fost protejat ieri de presă cu jandarmii, cu ocazia primei înfăţişări în procesul divorţ ului intentat soţiei sale dispărute, Elodia Ghinescu.

Şedinţa de la Judecătoria Braşov s-a desfăşurat cu uşile închise. Motivele de divorţ invocate de Cioacă au fost relaţiile extraconjugale ale soţiei sale şi părăsirea domiciliului conjugal. Elodia a fost dată dispărută la sfârşitul lunii august 2007.

Cioacă a intentat acţiunea de divorţ din iulie a.c., însă a trebuit să treacă un an pentru ca Elodia să fie declarată oficial dispărută. El a cerut ieri şi custodia totală a fiului său Patrick, de 4 ani, şi toate bunurile deţinute de soţi. „El vrea procesul ăsta pentru avere şi vrea să toace şi ce i-a mai rămas“, reclamă mama Elodiei, desemnată ieri de instanţă curator special în dosar. Divorţ în premieră „Solicitarea de divorţ a lui Cioacă este o premieră, din câte ştiu eu. Codul de Procedură Penală nu prevede această situaţie, mai ales pentru că reclamantul e cercetat pentru omor tocmai asupra persoanei de care vrea să divorţeze. Ar trebui suspendat dosarul de divorţ, până la soluţionarea dosarului de omor al acestuia“, a spus avocata Marinela Radu.

Ne puteți urmări și pe Google News