Evenimentul Zilei > Social > Cinematografie pentru copii
Cinematografie pentru copii

Cinematografie pentru copii

Fundația Calea Victoriei, Școala de Arte&Maniere organizează „Atelier de cultura Cinematografica (11-14 ani)”. Fiecare dintre cele cinci ateliere are o durată de două ore, în care copiii vor identifica elemente de estetică cinematografică. Scopul atelierului este acela de a îi familiariza pe cei mici cu arta cinematografică, dar și un program de dezvoltare personală şi de educaţie prin cinema. Copii vor discuta pe marginea unor fragmente din filme

 ● Furios și iute 7. Filmul cu numărul 6 din franciza de megasucces se încheia cu apariția în peisaj a unui actor) insolit – Jason Statham. Filmul, ce se bucră de un mare succes de box-office vine cu suflul rece al pierderii actorului Paul Walker, dispărut într-un tragic accident. Cadrele finale sunt montate cu „prezența” lui digitalizată.

● Curs de pictură pe mătase, până pe 16 aprilie. Cursul se va desfășura pe parcursul a patru ședințe (câte una în fiecare săptămână) a câte o oră și 30 de minute. Prețul este de 240 lei și se achită în prima ședință. În taxă sunt incluse toate materialele și ustensilele necesare (eșarfă mătase naturală 100×35 cm, cadru de lemn, culori, pensule, creioane, palete etc). Cu obiectul final participanții vor pleca acasă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: