Cine vrea să cumpere clubul Rapid. Legătura cu România a milionarului

Cine vrea să cumpere clubul Rapid. Legătura cu România a milionarului

Înainte să viseze la promovare, Rapidul crede în salvarea venită de peste Ocean.

Clubul Rapid București ar putea fi cumpărat de un om de afaceri american! Este știrea momentului în fotbalul românesc.

Din câte se pare, interesat de gruparea giuleșteană ar fi un milionar din State, căsătorit cu o româncă! Americanul își dorește să investească în fotbal, iar legătura cu Rapid s-ar fi făcut prin soția sa.

„Există o ofertă serioasă a unui investitor american pentru Rapid. E vorba de un cetățean american care e căsătorit cu o româncă. Asta e informația pentru momentul ăsta. Vom vedea zilele următoare ce se întâmplă. Nu știu care sunt legăturile cu Rapidul. Asta e informația acum”, a comentat jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până să vină dolarii în Giulești, Rapidul atacă promovarea în Liga 1 cu Dan Alexa proaspăt numit antrenor. Daniel Pancu a fost demis după înfrângerea cu CSM Reșița (0-1 la București), iar echipa este acum pe locul 6, cu 37 de puncte.

„Eu cred că nu vor alții ca Rapid să promoveze. Trebuie să vă gândiți că Rapid are buget de un milion de euro la Divizia B. Dacă vor promova, vor avea nevoie de patru milioane, cinci, șase... De unde vor lua banii? Nu vor să promoveze”, a reacționat fostul internațional Dănuț Lupu.