Semănând izbitor cu genul de starlete „soap opera”, din anii ’80, cele două au susţinut că au avut relaţii cu actualul președinte al SUA. În 2016, fosta vedetă a revistei Playboy, Karen McDougal, astăzi în vârstă de 47 de ani, a vândut, pentru 150.000 de dolari, către American Media Inc, editorul săptămânalului The National Enquirer, povestea unei presupuse relaţii pe care ar fi avut-o cu președintele SUA.

Poveste pe care, de altfel, Trump a negat-o. Karen McDougal a afirmat că a avut o relaţie „romantică de zece luni în 2006 și 2007” cu Donald Trump, prin urmare cu câteva luni după căsătoria acestuia din urmă cu Melania Knauss (Trump). La rândul ei, Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a spus că, în 2006, a avut relaţii sexuale cu Donald Trump și că avocatul personal al acestuia, Michael Cohen, i-a plătit 130.000 de dolari pentru a păstra secretul asupra acestei relaţii, cu puţin timp înaintea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016. Cohen a recunoscut că a făcut plata respectivă.

În luna mai, Trump a afirmat că Stormy Daniels a fost plătită pentru a pune capăt „acuzaţiilor false și bazate pe șantaj” conform cărora ea ar fi avut relaţii sexuale cu actualul lider de la Casa Albă