Cine sunt cei mai bogați actori din Bridgerton, Queen Charlotte

Cine sunt cei mai bogați actori din Bridgerton, Queen Charlotte Dolari. Sursa foto: Pixabay

Serialul de succes Bridgerton, Queen Charlotte are printre actori și nume sonore. Pe locul 5, la acest capitol, dar și la cel legat de avere este lordul Danbury, Cyril Nri. Acesta are o avere netă de 5 milioane de dolari. Este cunoscut pentru performanțele sale excepționale în diverse proiecte de film și televiziune.

Următorul pe listă este Hugh Sachs, cel care dă viață personajului lui Brimsley. Cu o avere netă de 13 milioane de dolari, acest actor experimentat din Regatul Unit adaugă un plus de umor serialului. Contribuția lui Hugh la acest serial fac din el o adevărată bijuterie în industria divertismentului, spun criticii. Richard Cunningham este cel care îl joacă pe lordul Bute. Acest actor talentat cu o avere netă de 14 milioane de dolari aduce profunzime interpretărilor sale.

Actori de primă mână, în serialul de succes

Cunoscut pentru versatilitatea sa în diverse proiecte de film și televiziune, prezența lui Richard pe ecran lasă un impact de durată, spun criticii. Golda Rosheuvel este nimeni alta decât enigmatica regină Charlotte. Actrița, Golda Rosheuvel, are o avere netă de 15 milioane de dolari și aduce grație și intriga spectacolelor ei.

Portretul Goldei a strâns aprecieri din partea criticilor, solidificându-i statutul de vedetă în ascensiune. Pe primul loc în aceste top se află legendara Julie Andrews, care își împrumută talentul misterioasei Lady Whistledown. Cu o avere netă de 30 de milioane de dolari, această actriță iconică își aduce talentul imens în serial. Populară pentru spectacolele ei de neuitat în clasici îndrăgiți, talentul ei nu poate fi trecut cu vederea, spun criticii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avere de milioane de dolari. Sursa foto: Dennis Thompson | Dreamstime.com

Tânăra regină Charlotte, cea mai săracă dintre colegii ei

Pe ultimul loc în acest top se află India Amarteifio, cea care a interpretat-o pe Young Queen Charlotte. Actrița aduce o exuberanță tinerească portretizării tinerei Regine Charlotte. În acest moment averea ei este estimată la e un milion de dolari pentru moment.

Dar performanța ei captivantă din Queen Charlotte: A Bridgerton Story o va catapulta cu siguranță pe tărâmul celebrității.