Cine şi-a spălat rufele în public anul acesta

Cine şi-a spălat rufele în public anul acesta

Fie că a fost vorba de divorţul Columbenilor sau tragedia lui Şerban Huidu, subiectul a făcut audienţă.

Anul 2011 n-a fost zgârcit cu subiectele de scandal. De la divorţuri răsunătoare şi atacuri menite să resusciteze cariere, până la adevărate tragedii ce au schimbat definitiv viaţa unor vedete, toate şi-au găsit loc în paginile ziarelor.

Divorţuri publice

Se spune că nu cunoşti cu adevărat un om până nu te desparţi de el. 2011 a pus punct la cel puţin 10 căsnicii de VIP. Dacă unele mariaje s-au încheiat într+un mod civilizat şi discret, altele au ţinut săptămâni întregi primele pagini ale tabloidelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Locul întâi în topul celor mai dezbătute divorţuri se dispută între Monica Gabor şi Irinel Columbeanu şi Oana Zăvoranu-Pepe.

Anul a debutat cu divorţul soţilor Columbeanu, după aproximativ cinci ani de căsnicie. Aparent, motivul despărţirii a fost infidelitatea lui Irinel. Cuplul are o fetiţă, Irina, de 4 ani, care a rămas în custodia lui Irinel Columbeanu. Scandalul pare să nu se mai termine între Oana şi Pepe. În martie, Oana a depus cererea de divorţ, după ce Pepe a părăsit căminul conjugal fără explicaţii. Mai târziu, el a dezvăluit că Oana l-a înşelat cu Tudy.

Deşi divorţul s-a finalizat în primăvară, în urmă cu câteva zile, Pepe a dat-o în judecată pentru prejudicierea imaginii şi cere daune finaciare.

Un alt eşec marital, ce pare departe de a se fi încheiat, este cel al soţilor Irina şi Remus Truică. După 14 ani de căsnicie departe de ochii presei, ei aruncă în joc toate armele. Săptămâna trecută, Irina Truică a câştigat, prin ordin judecătoresc, dreptul de a-şi lua fetele. Mai au de împărţit averea de aproximativ 10 milioane de euro.

CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT ÎN 2011

De la vedete la mici stele căzătoare

  • Luna iulie aduce în atenţie un necunoscut: hacker-ul "Micul Fum". El era de fapt Emil Lazăr (40 de ani), care a devenit o mică stea după ce a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile acestora şi fotografiile personale. Corina Caragea, Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea, Rona Hartner şi Elena Băsescu se numără printre cei "prădaţi". Hackerul a fost arestat şi acuzat că între octombrie 2010 şi iulie 2011 a accesat fără drept, prin încălcarea măsurilor de securitate conturile de e-mail şi cele aferente platformei de socializare Facebook, aparţinând unui număr de şapte părţi vătămate.
  • Războiul purtat între Mircea Badea şi Radu Moraru, doi dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV, ajungea într-o nouă etapă în octombrie. Pe bloguri, cu un dialog greu de reprodus, cei doi şi-au transmis o avalanşă de jigniri. Disputa ia sfârşit după ce "Naşul" a spus că-i va face plângere penală realizatorului "În Gura Presei" pentru ameninţarea cu moartea: "Mircea Badea, îţi fac plângere penală şi te chem şi în judecată, unde îţi voi cere mulţi bani", a scris "Naşul" pe blogul său.
  • Despre eterna dispută Mihaela Rădulescu - Andreea Marin se poate scrie o carte numai cu titlurile din ziare. Fără a se fi întâlnit în ultimii ani faţă în faţă, fostele dive îşi trimit, din când în când, mesaje nu tocmai măgulitoare prin intermediul presei. Ultima confruntare a debutat în septembrie, când Andreea Marin a izbucnit într-o emisiune televizată: "Să nu facem o comparaţie, că nu mă onorează. Mihaela Rădulescu a trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul", iar ecourile nu s-au stins nici acum.
  • La aproape un an de la cumplitul accident din Austria, pe 16 octombrie, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, maşina condusă de Şerban Huidu a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un Logan. O clipă fatală ce a curmat viaţa a trei personae şi a încheiat viaţa publică a realizatorului TV. Pentru o scurtă perioadă, accidentul a pus sub semnul întrebării chiar viitorul Cronicuţei.

ATENŢIE

Kim Kardashian şi Charlie Sheen au câştigat popularitate datorită scandalurilor în care au fost implicaţi

Sinead O'Connor a reuşit să întreacă performanţa lui Kim Kardashian în ceea ce priveşte cea mai scurtă căsnicie. Cântăreaţa a rămas alături de soţul ei 16 zile, în timp ce Kardashian a rezistat 72.

După o nuntă de poveste pentru care "E!" a obţinut drepturile de filmare şi difuzare, Kim şi Kris Humphries au hotărât că nu le este chiar bine împreună.

Charlie Sheen, deja în colimatorul presei din cauza stilului de viaţă scandalos, a fost dat afară la începutul lunii martie din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", din cauză că are "un comportament periculos de auto-distructiv". Scandalul s-a prelungit un timp îndelungat cu declaraţii şi de partea actorului, dar şi a postului care l-a concediat.

A fost înlocuit de Ashton Kutcher, care, deşi a prins un rol la care nu putea decât să viseze, nu a avut nici el noroc în dragoste. "Ghinionul" şi l-a făcut singur când a decis să îşi înşele soţia chiar în weekendul în care sărbătoreau şase ani de căsnicie. În noiembrie, Demi Moore a intentat divorţul.

Copii din flori

În primăvară, actorul şi politicianul Arnold Schwarzenegger făcea o dezvăluire senzaţională: este tatăl unui copil de 10 ani care a rezultat în urma unei aventuri avute cu o angajată a lui.

Mai tânărul Justin Bieber a fost şi el acuzat mai târziu că ar fi tatăl unui copil. A negat zvonurile şi a dovedit mai târziu că acuzaţiile erau false.

Vedetele au fost atacate şi prin internet. Un hacker a făcut publice o serie de nuduri cu Scarlett Johansson, Mila Kunis, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus şi Jessica Alba. Vinovatul a fost arestat în luna octombrie.

Pe de altă parte, Lindsay Lohan, cu imaginea terfelită după ce a fost târâtă prin tribunale, a ales de bunăvoie să apară goală în "Playboy".