Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, a vorbit, sâmbătă seara, la emisiunea „Voi cu Voicu”, la Antena 3, despre analizarea comportamentului unui politician în funcție de fizionomie.

Ea a spus că pe Iohannis îl încurcă faptul că este prea înalt. Fizionomia președintelui nostru este o fizionomie a unui om bine ancorat, cu o coloană vertebrală. Există o carte numită „Cartea Regelui” și acolo fizionomiștii au creionat chipul unui adevărat conducător și avea anumite trăsături specifice. Adică trebuia să aibă între 1.70 până în 1.80, mai înalt nu. Cum e omul de înalt, așa se va mișca și țara. Vocea președintelui nostru e foarte lentă, la fel de rar se întâmplă și lucrurile”, a spus Suada. Aceasta a adăugat și alte amănunte despre care se bănuia în legătură cu deciziile luate de președinte, dar a indicat și ce i s-ar potrivi mai bine acestuia. „Iohannis e un om care, după fizionomia lui, nu poate să ia doar el decizii. E chipul poporului, dar alegerile nu le ia el. E îndemnat și presat. Iohannis are o alură de înțelept bătrân. Ar putea să educe tinerii politicieni, să-i învețe ceva”, a explicat Suada Agachi.

În ceea ce-l privește pe fostul președinte Traian Băsescu, specialista în citirea chipului a spus că acesta are trăsături asimetrice, iar asta îănseamnă că „oamenii aceștia pot face alegeri pe care ceilalți le află abia după ce le-au făcut”.

Despre Elena Udrea, Suada a spus că „este născută să fie protejată” și că va scăpa cu bine și din această încercare, că va ieși curând din închisoare.

Suada Agachi i-a mai studiat și pe Liviu Dragnea despre care a spus că este preocupat doar de sine, pe Viorica Dăncilă, Dacian Cioloș (seamănă cu o pasăre), dar și pe Laura Codruța Kovesi.