Evenimentul Zilei > Monden > Cine este iubita secretă a lui Christian Sabbagh. Se pregăteșc de logodnă!
Cine este iubita secretă a lui Christian Sabbagh. Se pregăteșc de logodnă!

Cine este iubita secretă a lui Christian Sabbagh. Se pregăteșc de logodnă!

Iulia, care are 23 de ani și este studentă la Medicină, a aranjat ca jurnalistul să-și petreacă primele sărbători alături de fiul său

Misterul a fost lămurit, iar Christian Sabbagh (43 de ani) s-a hotărât să vorbească, în premieră, despre iubita sa. La câțiva ani de la divorț, investigatorul de la Kanal D are toate motivele să fie fericit. Are o relație liniștită, alături de o iubită care îi acceptă lungile absențe de acasă și care este apropiată de copiii lui. Mai mult, având o relație frumoasă cu mama lui Eduard, fiul de aproape 16 ani al vedetei Kanal D, a aranjat ca jurnalistul să-și petreacă primul Paști alături de fiul său. „De doi ani suntem împreună, dar eu sunt mai mult musafir acasă. Perioada de stat acasă este mică, mai mult în weekend-uri și atunci prezint știrile. Alături de ea sunt liniștit, iar dragostea pe care o am față de Iulia nu mă împiedică să-mi fac meseria. În toată perioada în care am fost plecat, ea s-a ocupat de casă, i-a dat o formă nouă, a schimbat-o”, a povestit prezentatorul Kanal D.


FOTO: Edi, fiul cel mare al jurnalistului, a petrecut Sărbătorile Pascale alături de tatăl săuCine este Iulia?

Despre Iulia, iubita de 23 de ani a lui Sabbagh, s-a mai scris în presă. Tânăra însă nu a vrut să apară niciodată la televizor și a refuzat să dea declarații. „Îmi ocup timpul cu învățatul, sunt studentă la Medicină, o facultate foarte grea la care am intrat din orgoliu. Ca orice femeie „de casă”, gătesc, fac curat. Vreau să fie o schimbare pentru Christian și să-l fac să se simtă bine. Îl iubesc, desigur!”, a povestit fata. Tot ea spune și că a trecut printr-o etapă grea anul trecut, când cuplul s-a despărțit pentru o lungă perioadă. „Am fost singură. Îl vedeam, era oarecum într-o altă relație, dar ceva îmi spunea că tot cu mine o să fie. Apoi s-a întâmplat împăcarea, cu un simplu telefon. Evident, așteptam acel telefon, dar nu-l căutam disperată, am vrut ca el să facă pasul”, a adăugat ea. „Urmează o logodnă?”, a venit firesc întrebarea. „Evident, pentru că ne cunoaștem de mai mult de doi ani și e firesc ca doi oameni care se iubesc să se logodească și să fie împreună”, a spus Iulia.

Cum ajung româncele să-și riște viața pentru 500 de euro

Echipa „Sabbagh în acțiune”, emisiunea de la Kanal D, este acum pe urmele negustorilor de carne vie. „Investigăm o rețea de tip mafiot, ce folosește «mirese de închiriat » pentru bărbați proveniți din Orientul Mijlociu. În afacere sunt amestecate sute de femei din România. După ce se căsătoresc, bărbații pot călători oriunde în Europa. Există o adevărată rețea la noi, cu fete ce provin din zone extrem de sărace și care sunt aduse în Cipru, în Nicosia. Fetelor li se promit sume exorbitante de bani, dar odată ajunse acolo, primesc 500 de euro. Apoi, Dumnezeu cu mila! Unele dintre ele sunt acum arestate, altele sunt în programul de protecție al statului cipriot și urmează să compară în instanță. Mecanismul este complicat, sunt implicați avocați și rețele mafiote și e greu de demonstrat. Pentru un migrant provenit din Bangladesh sau Pakistan, cei interesați plătesc în jur de 15.000 de euro, iar fetele se aleg, în cel mai fericit caz, cu 2.000 de euro, dacă bărbatul ajunge până la Londra, Paris sau în Germania”, a povestit Sabbagh.


FOTO: Jasmine, fiica de șapte ani a omului de televiziune, rămâne prințesa familiei 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: