Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine era, de fapt, Kobe Bryant? Gestul uimitor făcut de starul NBA înainte să moară. Video
Cine era, de fapt, Kobe Bryant? Gestul uimitor făcut de starul NBA înainte să moară. Video

Cine era, de fapt, Kobe Bryant? Gestul uimitor făcut de starul NBA înainte să moară. Video

Adevărul despre Kobe Bryant, regretatul star NBA din SUA. S-a aflat ce fel de om era celebrul baschetbalist de fapt. Imaginile surprinse spun totul despre personalitatea sa.

Moartea celebrului jucător de baschet din NBA a venit ca un fulger pentru întreaga lume. Nimeni nu se aștepta ca unul dintre cei mai îndrăgiți baschetbaliști să sfârșească în acest mod. Cuvintele de laudă care i-au fost adresate după accident nu vin întâmplător, acesta fiind un personaj foarte bun și inimos din SUA.

Cei de la ESPN au postat un filmuleț din urmă cu o lună, de după un accident în lanț care s-a petrecut pe o autostradă din Statele Unite.

Deși automobilul în care se afla nu fusese implicat în carambol, starul NBA a preferat să rămână pe autostradă și să încerce să dirijeze traficul existent, astfel încât alte mașini să nu se mai lovească.

Fostul baschetbalist s-a dus spre una dintre mașinile în care erau victime, încercând să vadă dacă persoanele respective au nevoie de ajutor cel puțin până la sosirea echipelor de intervenție. Gestul său, care spune totul despre personalitatea sa și caracterul său, a fost surprins de un alt participant la trafic, care a filmat totul.

VIDEO AICI


Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, a decedat duminică dimineaţa într-un accident de elicopter, la Calabasas, în sudul Californiei. Gianna Maria Onore, una dintre cele patru fiice ale sportivului, se afla și ea în aparatul de zbor.