Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine ar fi crezut?! Ce țară a primit ajutorul lui Trump? Nimeni nu se aștepta
Cine ar fi crezut?! Ce țară a primit ajutorul lui Trump? Nimeni nu se aștepta

Cine ar fi crezut?! Ce țară a primit ajutorul lui Trump? Nimeni nu se aștepta

Donald Trump a hotărât să fie trimise peste 200 de ventilatoare în marea Britanie, întrucât situația de acolo a devenit disperată.

Donald Trump, președintele SUA, a declarat ieri seară că va trimite 200 de ventilatoare în marea Britanie, după ce a fost informat că în Londra situația a devenit critică, deși vârful epidemiei nu a fost încă atins, scrie Dailymail.

„Marea Britanie a sunat azi întrebând dacă le-am putea trimite 200 de ventilatoare. Vom încerca să găsim o soluție, trebuie să găsim o soluție!.

Au fost și sunt niște parteneri grozavi. Regatul Unit. Și vom încerca să livrăm pentru ei. Au nevoie disperată de 200 de ventilatoare”, a declarat Donald Trump într-o declarație de presă ce a avut loc la Casa Albă.


După ce a fost diagnosticat acum zece zile pozitiv la Covid-19, premierul britanic a fost spitalizat în vederea unor noi examene medicale, au anunțat serviciile din Downing Street, precizând că este vorba de „o măsură de precauție”, scrie Le Parisien.

Boris Johnson „ a avut simptome persistente de zece zile”, a explicat Robert Jenrick. „Sperăm că, în urma testelor medicale, va putea reveni la Dowming Street cât mai curând posibil”, a adăugat ministrul.